• جمعه / ۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99060705689
  • خبرنگار : 30057

با تلاش محققان کشور صورت گرفت

ارائه سرویس‌های بومی هوش مصنوعی در فضای ابری

ارائه سرویس‌های بومی هوش مصنوعی در فضای ابری

گروهی از محققان جوان کشورمان در یکی از شرکت های دانش بنیان موفق به تولید و پیاده سازی الگوریتم های پیچیده هوش مصنوعی و ارائه آنها به صورت میکرو سرویس به کسب و کارها شده اند.

طاها ذیقیمت، از محققان طرح در گفت‌وگو با ایسنا، سکوی جامع هوش مصنوعی" با عنوان "آیپا" آخرین محصول ارائه شده توسط  شرکت دانش بنیان ماست. این پلتفرم بومی در واقع بستر جامعی برای ارائه ابزارهای پردازشی هوش مصنوعی به صورت ابری است. 

وی با بیان اینکه در هوش مصنوعی سه حوزه اصلی پردازش "صوت" ، "متن" و "تصویر" وجود دارد که ما بر روی آنها تمرکز کرده ایم و ابزارهایی را برای تحلیل محتوا در این سه حوزه تولید کرده و برای استفاده راحت تر کسب و کارها و کاربران به صورت ابری در معرض عموم قرار داده‌ایم. این پلتفرم به کسب و کارها این امکان را می دهد که بدون دست و پنجه نرم کردن با چالش های تولید الگوریتم های هوش مصنوعی و زیرساخت های سخت افزاری آن، به راحتی از این ابزارها برای تحلیل دادگان چند رسانه ای خود بهره ببرند.

ذی قیمت با تاکید بر اینکه در این پلتفرم ما کلیه خدمات موجود را به صورت ابری ارائه می دهیم یادآور شد: این قابلیت ، دسترسی، پایداری و به کارگیری این سرویس ها را تا حد قابل توجهی ارتقا بخشیده است.

این محقق یکی از اهداف اصلی هوش مصنوعی را انتقال هوشمندی به ماشین برای تحلیل دادگان مختلف دانست و ادامه داد: پس از انقلاب صنعتی اتوماسیون محور اصلی پیشرفت و توسعه صنایع مختلف بود که در آن انجام کار از انسان به ماشین محول شد در ادامه این مسیر انقلاب بعدی تکنولوژی با هوشمند سازی ماشین ها و استفاده از سرویس های هوش مصنوعی در صنایع مختلف همراه خواهد بود.

وی اضافه کرد: محققان هوش مصنوعی در 3 حوزه پردازش صوت، متن و تصویر به دنبال بازشناسی توانمندی انسان در بینایی، گفتار و شنوایی به تحقیق و بررسی می پردازند و الگوریتم هایی برای شبیه سازی آنها را توسعه می دهند.

ذی قیمت به بیان ویژگی های سکوی هوش مصنوعی بومی آیپا پرداخت و گفت: در حال حاضر خیلی از کسب و کارها برای اینکه بتوانند از سرویس های هوش مصنوعی در محصولات و خدمات خود بهره ببرند نیازمند استفاده از محصولات خارجی در این حوزه هستند که با توجه به تحریم های ظالمانه، این کار وابسته به صرف هزینه های گزاف و عدم پشتیبانی مناسب از سرویس ها شده است ، ولی با بومی سازی این سرویس های هوش مصنوعی دیگر نیازی به استفاده از سرویس های خارجی و پرهزینه نیست.

این محقق با تاکید بر بومی بودن این پلتفرم و ابزارهای پردازشی موجود در آن اضافه کرد: این ویژگی به پایداری کسب و کارهای مبتنی بر فناوری کمک شایانی خواهد کرد.


ذی قیمت اظهار کرد: ویژگی اصلی سکوی هوش مصنوعی آیپا این است که تمامی ابزارهای پردازشی هوش مصنوعی موجود به صورت ابری و میکرو سرویس در اختیار کسب و کار ها و کاربران قرار گرفته که با قیمت های بسیار پایین تر از نمونه های خارجی در این پلتفرم عرضه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha