• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 99060504514
  • خبرنگار : 71541

تایید هویت دومرحله‌ای چه فایده‌ای دارد؟

تایید هویت دومرحله‌ای چه فایده‌ای دارد؟

کارشناسان اینترنت بارها توصیه کردند که بهترین راه برای بالا بردن امنیت حساب کاربریتان در حساب‌های مختلف اعم از ایمیل و شبکه‌های اجتماعی فعال کردن تایید هویت دومرحله‌ای است.

به گزارش ایسنا، هکرها برای دستیابی به رایانه‌ها و حساب‌های آنلاین از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند. اگر برای بخش پسورد از یک عبارت استفاده شود احتمال موفقیت کاهش می‌یابد. در عوض استفاده از کلمات و نمادهای خاص، حروف بزرگ و عبارت‌های طولانی می‌تواند مناسب باشد. فعال کردن تأیید هویت دومرحله‌ای یکی از روش‌های جلوگیری از حمله سایبری است که می‌تواند یک لایه اضافی برای محافظت از حساب را اضافه کند.

یک مورد دسترسی اضافی مانند رمز عبور یکبار مصرف (OTP) که به یک حساب ایمیل یا تلفن همراه ارسال می‌شود می‌تواند از دسترسی هکرها به آن جلوگیری کند. جلوگیری از استفاده مجدد از گواهی‌نامه‌ها نیز می‌تواند مفید باشد. کاربرانی که از یک رمز عبور برای حساب‌های شخصی و حرفه‌ای خود استفاده می‌کنند، هم شرکت و هم خود را در معرض خطر قرار می‌دهند. برای ایجاد رمزهای قوی و منحصربه‌فرد می‌توانید از مدیر پسورد استفاده کنید.

در این راستا علی‌اصغر زارعی -کارشناس ارشد مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی- در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ امنیت، فعال کردن قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای در برنامه‌هایی مثل اینستاگرام، توییتر، فیس‌بوک، واتس‌اپ، تلگرام است. و یکی از راه‌ها برای فعال کردن تایید هویت دو مرحله‌ای استفاده از برنامه‌های Authenticator است. روش دیگر برای تایید هویت دو مرحله ای از طریق پیامک است که خیلی از کاربران از این روش استفاده می‌کنند.

وی درباره استفاده از کد آنلاین را از طریق اپلیکیشن Authenticator اظهار کرد: یک نکته بسیار مهم که خیلی از کاربران آن را رعایت نمی‌کنند و هنگام ورود به حساب کاربریشان با مشکل روبرو می شوند، زمانی است که می‌خواهند گوشی‌شان را Reset Factory یا تعویض کنند یا برنامه مورد نظر را حذف و دوباره نصب کنند.

این کارشناس فناوری اطلاعات ادامه داد: یا ممکن است در اثر سرقت گوشی، بخواهند مجدداً برنامه‌های اینستاگرام، فیس‌بوک و توییتر را روی گوشی جدیدشان نصب کنند و وارد اکانتشان شوند؛ اما حساب کاربریشان اجازه ورود نمی‌دهد. در این شرایط کاربران با نصب مجدد اپ Authenticator و دریافت کد جدید هم اجازه ورود به صفحه یا اکانتشان ندارند گاهی ممکن است هرگز دسترسی به اکانتشان را نداشته باشند.

زارعی خاطرنشان کرد: اگر قصد فعال کردن تایید هویت دومرحله‌ایی با استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل Google Authenticator را دارید، زمانی‌که این اپلیکیشن‌ها را راه‌اندازی می‌کنید و برای اولین بار کد تایید را وارد می‌کنید، برنامه‌هایی مثل اینستاگرام و توییتر به شما تعدادی کد امنیتی نشان می‌دهند. می‌توانید این کدها را یک جا بنویسید یا از آنها اسکرین شات بگیرید تا زمان بروز مشکلات مثل سرقت گوشی، پاک کردن برنامه‌ها یا تعویض گوشی با وارد کردن این کدها به سادگی وارد حساب کاربریتان شوید.

انتهای پیام

                      

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha