به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در مراسم رونمایی از سکوهای بومی و اولین برنامه هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه این حوزه حوزه ای است که به تازگی شرکت های دانش بنیان و استارتاپها به آن وارد شده اند، افزود: زمانی که دستاوردهای این شرکت ها را با کشورهای پیشرفته ای مانند چین مقایسه می کنیم در می یابیم که این شرکت ها در برخی از حوزه ها موفقیت های قابل توجهی را ارائه کرده اند.
وی با بیان اینکه این شرکت ها پلتفرم هایی را ارائه کرده اند که قابل استفاده برای کسب و کارها است یادآور شد: تشخیص چهره، آنالیز گفتار و احساسات، تبدیل متن به گفتار و بسیار دیگری از سرویس ها که مورد نیاز جامعه است از سوی این شرکت ها ارائه شده و کاربرد آنها در کسب و کارها موجب بهبود وضعیت آنها و بهبود آنالیز این شرکت ها می شود.
ستاری با تاکید بر اینکه در سال های اخیر با ورود شرکت های دانش بنیان بخشی از توانمندی های آنها در کشور ایجاد شده است یادآور شد: حوزه هوش مصنوعی حوزه ای است که در ایران و دنیا به شدت در حال توسعه است به گونه ای که در ایران شرکت هایی که در ابتدا با چند نفر برنامه ریزی شده بودند، امروزه توسعه یافته و در حال بزرگ شدن هستند.
معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه حوزه هوش مصنوعی یک حوزه فکری است یاد آور شد: این حوزه ظرفیت های خوبی دارد و معاونت علمی نیز از این فعالیت ها حمایت می کند و امیدواریم با توسعه این فرهنگ در کشور و استفاده آن در کسب و کارها بتوانیم روزی را شاهد باشیم که با بزرگان هوش مصنوعی رقابت می کنیم.
ستاری با تاکید بر اینکه برخی از شرکت ها محصولات قابل رقابتی را با نمونه های جهانی عرضه کرده اند، افزود: به تازگی دانشگاه ها نیز فارغ التحصیلان این رشته را داشته اند و ما باید زیرساخت هایی را ایجاد کنیم که این فارغ التحصیلان بتوانند وارد این حوزه شوند.
معاون علمی رئیس جمهور اضافه کرد: یکی از رشته هایی که می تواند در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فعال شود هوش مصنوعی است و فارغ التحصیلان آن نیز آینده خوبی خواهند داشت.
وی از سایر استارتاپ های حوزه ICT دعوت کرد تا به این حوزه وارد شوند چرا که کشورهایی که در حوزه هوش مصنوعی فعال هستند آینده خوبی دارند.
انتهای پیام
نظرات