• پنجشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99053022816
  • خبرنگار : 71496

پادشاه پیشین اسپانیا به معشوقه سابقش ۶۵ میلیون یورو هدیه داده بوده

پادشاه پیشین اسپانیا به معشوقه سابقش ۶۵ میلیون یورو هدیه داده بوده

معشوقه سابق خوآن کارلوس، پادشاه پیشین اسپانیا این موضوع را رد کرده که ۶۵ میلیون یورویی که کارلوس به او داده، اقدامی در جهت پولشویی باشد.

به گزارش ایسنا، کورینا ساین ویتگنشتاین گفته که این هدیه بسیار سخاوتمندانه‌ای از جانب پادشاه سابق بود که نشان می‌دهد تا چه حد او برای پادشاه مهم بوده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، دستگاه قضایی سوئیس در مورد این مبلغ که او در سال ۲۰۱۲ دریافت کرد، در حال تحقیق است.

پادشاه سابق اسپانیا و خانم ویتگنشاین در یک مهمانی در فوریه ۲۰۰۴ با هم آشنا شدند و روابط عاشقانه آن‌ها تا سال ۲۰۰۹ ادامه داشت.

رابطه‌ای که از چشم مردم اسپانیا در آن سال‌ها دور ماند. پادشاه اسپانیا از سال ۱۹۶۲ با ملکه سوفیا ازدواج کرده است.

خوآن کارلوس ۸۲ ساله که در اوایل ماه جاری از تصمیمش برای خروج از اسپانیا خبر داد، در امارات متحده عربی سکنی گزیده است.

دیوان عالی اسپانیا سرگرم تحقیق درباره نقش او در مناقصه قطار سریع السیر مکه-مدینه و فساد احتمالی و رد و بدل شدن رشوه است.

خوآن کارلوس در سال ۲۰۱۴ تاج و تخت را به پسرش فیلیپه ششم واگذار کرد. پس از طرح نام خوآن کارلوس در پرونده قطار سریع السیر عربستان، پادشاه سابق اسپانیا کشورش را ترک کرد.

دادگاه عالی اسپانیا گفته بنا دارد طی یک تحقیق و تفحص به نقش خوآن کارلوس پس از ژوئن سال ۲۰۱۴، در پروژه احداث قطار سریع السیر مکه-مدینه در عربستان سعودی بپردازد. از زمان کناره‌گیری از قدرت، مصونیت قضایی او لغو شده است.

اسپانیا برنده مناقصه احداث این خط سریع‌السیر شده که هزینه آن ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

این تحقیق و تفحص پای بانک سوئیس را هم پیش کشیده و به همین علت هم سوئیس تحقیقاتی در این رابطه در دست گرفته است.

دولت اسپانیا هم گفته موضعش در برابر این تحقیق و تفحص آن است که "همه در برابر عدالت یکسانند" و این که دخالتی در این تحقیق و تفحص نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha