سید رضا عظیمی در شورای اداری استان گیلان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با اشاره به وضعیت مولدسازی و فروش اموال مازاد دولت در استان، اظهار کرد: این کار با هدف مدیریت اموال دولتی انجام می شود.
وی با اشاره به تکیه دولت به درآمدهای نفتی طی سالیان گذشته، افزود: تاکنون از ظرفیت اموال دولتی استفاده بهینه صورت نگرفته لذا با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تاکید بر رویکرد اقتصاد غیر نفتی، مولدسازی و فروش اموال مازاد در دستور کار دولت قرار گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان، با بیان اینکه تحریم های ظالمانه دشمن به ویژه در سال های اخیر رویکرد اقتصاد غیر نفتی را تسریع بخشیده است، گفت: بودجه ۹۹ تاکید بر فروش اموال مازاد دولت دارد. در این راستا باید شناسایی و ثبت اموال غیر منقول را مدنظر قرار دهیم.
عظیمی، مولدسازی و فروش اموال مازاد را یک جریان درآمدی دانست و عنوان کرد: فروش این اموال انتفاع اجتماعی ایجاد میکند و می تواند به عنوان پشتوانه اوراق بهادار دولت محسوب شود.
وی از تشکیل کارگروه استانی شناسایی، مولدسازی و فروش اموال مازاد دستگاه ها خبر داد و اضافه کرد: نیمی از منابع وصولی از محل فروش اموال مازاد دولت جهت افزایش تخصیص اعتبارات قانون بودجه ۹۹ شامل پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان و مطالبات آنها تخصیص می یابد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان، با اشاره به شناسایی اموال دولتی از طریق «سادا»، متذکر شد: دستگاه ها موظف هستند اموال مازاد دولتی و عمومی را در سامانه جامع اموال دستگاه های اجرایی(سادا) ثبت کنند. این اموال شامل اطلاعات ساختمان ها و فضاهای اداری و غیر اداری و دارایی های منقول و غیر منقول است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷ هزار و ۹۳۶ ملک در سامانه سادای استان ثبت شده است، خاطرنشان کرد: ۷۱ درصد دستگاه ها کار ثبت را انجام داده اند و امسال باید تکمیل شود. از مجموع اموال ثبت شده، ۱۰ هزار و ۶۱ مورد سند دفترچه ای و ۷۰۲ مورد سند تک برگ دارد و ۶۷۸۸ مورد بدون سند است.
عظیمی، از بدون سند بودن ۴۰ درصد اموال دولتی ثبت شده خبر داد و عنوان کرد: بودجه ۹۹ هشت هزار میلیارد تومان از محل مولدسازی و ۴۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش اموال درآمد دارد که سهم گیلان ۲۵۸ میلیارد تومان از محل مولدسازی و ۱۲۹۰ میلیارد تومان از محل فروش اموال است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان، کل درآمد استانی را ۱۶۰۰ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: سهم گیلان از محل فروش اموال دوسوم درآمد استان در سال جاری است که برای ۱۹۳ میلیارد تومان آن هدفگذاری شده است.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۱ مورد از اموال دولتی گیلان را برای مولدسازی و فروش به وزارت اقتصاد و دارایی معرفی کردیم و از ۱۵ مورد دستگاه اجرایی ۶۱ میلیارد تومان و از چهار مورد دستگاه ملی ۵۸ میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات