• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99052921934
  • خبرنگار : 50346

نماینده مردم بجنورد در مجلس مطرح کرد:

نبود یک تخت خوابگاهی دولتی در دانشگاه کوثر بجنورد

نبود یک تخت خوابگاهی دولتی در دانشگاه کوثر بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه تک جنسیتی دخترانه کوثر بجنورد حتی یک تخت خوابگاهی دولتی ندارد.

محمد وحیدی، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه محرومیت‌ها در حوزه دانشجویی در خراسان شمالی بسیار زیاد است، اضافه کرد: پس از تاسیس استان، دو دانشگاه دولتی در بخش وزارت علوم و یک دانشگاه دولتی در بخش وزارت بهداشت در بجنورد ایجاد شده است و دانشگاه تک جنسیتی دخترانه کوثر در حال حاضر حتی یک تخت خوابگاهی دولتی ندارد و تمام آن برون سپاری شده است.

وی با اشاره به اینکه سن دانشجویی برای جوانان بسیار حساس است، افزود: دختران و پسران را از سراسر ایران در این دانشگاه‌ها حضور دارند و برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیاز است که شکاف‌ها در حوزه دانشجویی برطرف شود.

وحیدی با بیان اینکه محدودیت‌های قانونی برای تخصیص اعتبار برای خراسان شمالی در حوزه دانشجویی نباید وجود داشته باشد، تصریح کرد: محدودیت قانونی برای استان‌هایی است که امکانات اولیه را دارند و نباید استانی که هیچ چیزی ندارد را با نگاه استان دارای امکانات سنجید.

نماینده مردم بجنورد، گرمه وجاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: پس از شروع آموزش‌های حضوری دانشگاه‌ها، خراسان شمالی با مشکلات دانشجویی بسیاری رو به رو خواهد بود و از همین جهت باید به نداشته‌های مناطق محروم توجه ویژه‌ای وجود داشته باشد.

وی در خصوص صندوق رفاه دانشجویی، تصریح کرد: براساس نظرسنجی‌های انجام شده، ۸۸ درصد از دانشجویان از خدمات صندوق رفاه ناراضی هستند و بخشی از این نارضایتی‌ها به علت عدم آشنایی با خدمات صندوق رفاه است.

وحیدی با بیان اینکه مقام معظم رهبری انتظار ویژه‌ای در خصوص افزایش ظرفیت جمعیت را از مجلس دارند، تاکید کرد: در دوره دانشجویی باید جوانان به سمتی راهنمایی شوند که مسیر ازدواج سالم را انتخاب کرده و به خصوص این مسئله در دانشگاه‌هایی که زمینه اشتغال بهتری را دارند، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در خصوص صندوق رفاه دانشجویی، باید دارایی‌ها در بانک‌هایی ذخیره شود که خدمات بهتری به صندوق رفاه دانشجویی ارائه می‌دهند و باید تلاش شود تا صندوق رفاه دانشجویی کارآمدی مطلوبی را دارا باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۹ ۱۸:۳۹

وقتی یک دانشکاه از حداقل امکانات محروم است و فاقد استانداردهای آموزشی کشور است چه اصراری به حفظ آن وجود دارد؟ ما دانشجویان دانشگاه کوثر با ضعیف ترین امکانات در این دانشگاه درس می خوانیم که مورد رضایتمان نیست