• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99052921923
  • خبرنگار : 30057

رفع نیاز وارداتی صداو سیما در زمینه سامانه رمزگشای صدای دیجیتال از سوی دانش‌بنیان‌ها

رفع نیاز وارداتی صداو سیما در زمینه سامانه رمزگشای صدای دیجیتال از سوی دانش‌بنیان‌ها

محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر تامین سامانه مالتی‌پلکس باندپهن و رمزگشای صدای دیجیتال برای سازمان صدا و سیما موفق به عرضه سامانه پرداخت تلفنی نیز شده‌اند و کشور را از واردات این محصولات بی نیاز کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا بستان‌دوست، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه با طراحی و ساخت «سامانه مالتی پلکس باند پهن برای انتقال کانال‌های تلفنی، داده و برنامه» نیاز سازمان صدا وسیما را به واردات این تجهیزات از شرکت زیمنس و NEC مرتفع کردیم، افزود: سامانه پرداخت تلفنی (IVR payment) و سامانه مرکز تماس از دیگر محصولات این شرکت است، ضمن آنکه در طول بیش از دو دهه، امکانات پیشرفته مورد نظر اداره کل ارتباطات زمینی صدا و سیما از جمله انتقال صدای دیجیتال و انتقال کلاک به منظور همزمان‌سازی فرستنده‌های رادیویی را هم به محصولات خود اضافه کردیم.

وی با اشاره به طراحی و تولید سامانه دیکودر(رمزگشا) صدای دیجیتال در این شرکت گفت: طراحی این محصول را از حدود دو سال پیش و بنا به اعلام نیاز سازمان صدا و سیما با توجه به روند سریع دیجیتال شدن فرستنده‌های سازمان آغاز کردیم و هم اکنون در مرحله تولید نمونه نهایی هستیم که با توجه به قیمت مشابه خارجی این سیستم، تولید داخل آن به صرفه‌جویی ارزی ۶۰ درصدی می‌انجامد.

بستان دوست، سامانه مرکز تماس را از دیگر محصولات این شرکت دانش بنیان نام برد و یادآور شد: مرکز تماس یک مرکز ارتباطی چندرسانه‌ای مبتنی بر فناوری VoIP است. این مرکز قادر است ارتباط دو طرفه اپراتور و مشتری سازمان را با استفاده از تمامی رسانه‌های در دسترس مانند تلفن، موبایل، پیامک، ایمیل و فکس برقرار کند. این سامانه هم اکنون در مراکز اطلاعات تلفنی ۱۱۸ در ۱۵ استان کشور و همچنین به عنوان مرکز تماس در بسیاری از سازمان‌های دولتی و غیردولتی نصب شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

به گفته مجری طرح نخستین سامانه مرکز تماس این شرکت در سال ۷۴ و بر اساس فناوری TDM  مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، این فعال دانش‌بنیان درباره سیستم پرداخت تلفنی که محصول دیگر این شرکت است، گفت: با توسعه روزافزون شبکه ارتباطات تلفنی و بالا رفتن ضریب نفوذ خدمات مخابراتی در کشور، ارائه خدمات پرداخت تلفنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین دلیل ما از همان ابتدای اعلام نیاز شرکت مخابرات و سایر سازمان‌ها که به حدود ۱۰ سال پیش برمی‌گردد، اقدام به طراحی و توسعه این سامانه کردیم.

وی ادامه داد: این محصول با استقبال بسیارخوبی از طرف شرکت‌ها و سازمان‌های خدماتی مانند شرکت مخابرات، آب و فاضلاب، کمیته امداد و غیره مواجه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha