• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۱۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99052921328
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اعلام کرد

انجام بیمه تکمیلی دانشجویان در آینده نزدیک/آیین‌نامه مستقل دانشجوی نمونه تدوین می‌شود

انجام بیمه تکمیلی دانشجویان در آینده نزدیک/آیین‌نامه مستقل دانشجوی نمونه تدوین می‌شود

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از تدوین آیین‌نامه دانشجوی نمونه مختص دانشجویان وزارت بهداشت و مستقل از وزارت علوم خبر داد و گفت: با توجه به این‌که در آیین‌نامه فعلی انتخاب دانشجوی نمونه(مشترک بین وزارت علوم و بهداشت) امتیازاتی وجود دارد که مغایر با خط قرمزهای وزارت بهداشت در حوزه آموزش است، با موافقت معاونت آموزشی وزارت بهداشت تا سال آینده آیین‌نامه‌ای مستقل از وزارت علوم در جشنواره دانشجوی نمونه تدوین می‌شود تا امتیازات قابل وصول برای دانشجویان نمونه وزارت بهداشت در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ضمن بیان این مطلب در خصوص مشکلات و درخواست‌های دبیران شورای مرکزی شورای صنفی دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی PH.D، گفت: دانشجویان دکترا و دستیاری در حقیقت دانشجویان ما در خط مقدم جبهه درمان هستند، به واقع نه تنها در شرایط کرونا بلکه این عزیزان در همه شرایط در صف اول حفظ سلامت مردم قرار دارند که شایسته است از این حضور صمیمانه تقدیر و تشکر شود. این در حالی است که بنیه علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دانشجویان PH.D بر دوش کشیده و تقویت می‌کنند؛ تلاش‌هایی چون تولید مقاله، ارتقاء در رنکینگ‌های علمی و ... از جمله این تلاش‌ها و خدمات است و بر این اساس این دو گروه برای ما بسیار دارای اهمیت هستند.

عزت نفس دانشجویان دستیاری برای ما دارای اهمیت است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که عزت نفس دانشجویان دستیاری برای ما دارای اهمیت بسیار است، گفت: این عزیزان در حقیقت به نوعی همکاران ما محسوب می شوند؛ یکی از مطالبات مهم دانشجویان دستیاری تعهد محضری است که از این دسته از دانشجویان گرفته می‌شود. دستیاران عزیز اعتقاد دارند این تعدنامه یک طرفه است و بر این اساس بنا شد تا بندهایی از این تعدنامه که عملا تاکنون اجرا نشده اما عزت نفس دستیاران را زیر سؤال می‌برد، اصلاح شود.

لاری در خصوص کم بودن میزان حق‌الزحمه دستیاران دانشجو، گفت: موضوع وام دانشجویان دستیاری و دکتری به همین دلیل مطرح شد. در این مقاطع دانشجویان ما متوسط یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حق‌الزحمه دریافت می‌کنند که برای گذراندن امورات این دانشجویان کافی نیست. ما به دنبال این هستیم تا در هیأت امنا این موضوع را مطرح کرده و بر اساس مطالبه‌ای که این عزیزان داشتند ۵۰ درصد این حق الزحمه افزایش پیدا کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که موضوع بیمه تامین اجتماعی دانشجویان دستیاری از دیگر مطالبات دانشجویان و در دست اقدام است، ابراز داشت: تلاش داریم تا این عزیزان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند تا بر این اساس واژه حقوق به دریافتی آنان تعلق گرفته و از مزایای بازنشستگی و سنوات بهره‌مند شوند. این مهم در دل وام دستیاری است که موفق به اجرای آن شدیم و مذاکراتی با بیمه تأمین اجتماعی انجام داده‌ایم تا بر اساس اطلاعات دانشجویان دستیاری، بتوانیم در راستای بیمه تامین اجتماعی نیز اقدام کنیم.

آغاز ثبت نام بیمه سلامت دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی

وی ادامه داد: به دنبال موافقت معاونت آموزشی وزارت بهداشت تا سال آینده آیین‌نامه‌ای دانشجوی نمونه وزارت بهداشت، مستقل از وزارت علوم در جشنواره دانشجوی نمونه تدوین می‌شود تا امتیازات قابل وصول برای دانشجویان نمونه وزارت بهداشت در نظر گرفته شود.

به گزارش مفدا، لاری در ادامه در خصوص طراحی و تدوین آیین‌نامه دانشجویان نمونه وزارت بهداشت، مستقل از آیین‌نامه دانشجویان نمونه وزارت علوم، گفت: در حال حاضر آیین نامه مشترکی در خصوص دانشجویان نمونه با وزارت علوم وجود دارد که بر اساس آن متعهد شده‌ایم که امتیازاتی را به دانشجویان نمونه اختصاص دهیم که عملاً این اتفاق رخ نمی‌داد. به عنوان مثال بندی در آیین نامه دانشجویان نمونه فعلی وجود دارد که بر اساس آن فردی که دانشجوی نمونه می‌شود، به استناد این موفقیت می‌تواند به صورت استریت (بدون آزمون از فوق لیسانس به دکتری) جایگاه علمی خود را تغییر دهد. این در حالی است که در وزارت بهداشت با توجه به این‌که در حوزه سلامت و جان مردم تعهد و مسؤولیت دارد، برگزاری آزمون جهت شناسایی بهترین‌ها در این حوزه، خط قرمز است و هرگز از آن کوتاه نمی‌آییم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: به دنبال پی‌گیری چرایی این موضوع، متوجه شدیم خواسته‌ها و امتیازاتی که دانشجویان وزارت بهداشت به دنبال آن هستند با دانشجویان وزارت علوم متفاوت است؛ بنابراین اولین قدم این است که این آیین‌نامه تغییر پیدا کند. بر این اساس و با اخذ موافقت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، بنا شد تا آیین‌نامه‌ای‌ مستقل از وزارت علوم طراحی شود و در این راستا با دانشجویان نمونه دوره‌های قبل و مسؤولان معاوت آموزشی وزارت بهداشت، جلساتی برگزار شود. لاری خاطرنشان کرد: در این جلسات به دنبال قرار دادن امتیازاتی هستیم که برای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت مهم است و البته قابل وصول است تا قول‌های غیر قابل اجرا داده نشود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در ادامه تلاش داریم تا برای دانشجویانی که بر اساس این آیین‌نامه بنا بود به صورت استریت وارد دوره دکتری شوند نیز تسهیلاتی قائل شویم. بر این اساس برای دانشجویانی که سابق بر این از طریق جشنواره نمونه برگزیده شده‌اند جلساتی گذاشته‌ و تصمیم بر این شد تا این عزیزان در آزمون دکتری شرکت کنند اما ویژه دیده شوند تا قولی که داده شده اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha