محمود ثمینی در نشست اعضای انجمن جامعهشناسی لرستان که امروز ۲۸ مردادماه حول محور آسیبهای اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: آسیبهای مختلفی توسط شورای اجتماعی کشور در ۵ رده احصاء و در این زمینه مطالعات دقیقی انجام شده است.
وی تصریح کرد: اعتیاد، طلاق، فساد، حاشیهنشینی و مناطق بحرانی از عمده آسیبهای اجتماعی جامعه هستند که باید تلاش کنیم با کمک انجمنها و تشکلهای مردمنهاد در رفع آنها بکوشیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با اشاره به اینکه مردم مهمترین ظرفیت جامعه هستند، افزود: صداقت و صفا از ویژگیهای بارز خطه لرستان است و این مردم استعدادهای خوبی در زمینههای مختلف بهخصوص علمی دارند.
ثمینی خاطرنشان کرد: لرستان پتانسیلهای فراوانی در حوزههای اقتصادی، طبیعی، اجتماعی و امثال آن دارد که علیرغم این همه استعداد بهتناسب ظرفیتها توسعه نیافته است.
وی اضافه کرد: مردم لرستان در به وجود آمدن انقلاب، ۸ سال دفاع مقدس و ۶۳۰۰ شهیدی که در این راه تقدیم کردهاند و بهرهمندی کشور از ظرفیت نخبگان استان سهم بالایی دارند.
معاون استاندار لرستان ضمن بیان این مطلب که ضعفها و نقایص با شناخت صحیح و استفاده از ظرفیتها قابل رفع خواهند بود، بیان کرد: مسئولین استان در یک مسیر مشخص و با بهرهگیری از توان انجمنهای جامعهشناسی و با کمک مردم، در جهت رفع مشکلات قدم بردارند.
ثمینی ادامه داد: تاکنون در ۱۵ منطقه ویژه اجتماعی استان دفاتر تسهیل گری با هدف شناسایی آسیبها ایجاد شده است که امیدواریم با کمک آنها تعادل در زمینههای اجتماعی، عمرانی، فرهنگی و بهداشتی برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته فراهم شود.
وی خواستار انسجام و جلوگیری از پراکندهکاری سمنها در استان شد و تأکید کرد: همکاری مردم و سمنها با مجموعه حاکمیت، همافزایی، دقت و سرعت عمل در فعالیتها را به دنبال خواهد داشت و نهایتاً رفع آسیبهای اجتماعی را موجب میشود.
انتهای پیام
نظرات