به گزارش ایسنا، مهمترین مصوبه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، حذف شرط «نداشتن چک برگشتی» از شروط دریافت همه تسهیلات کرونایی برای متقاضیان و ضامنین در همه تسهیلات مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا بود.
در بیست و چهارمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا که به ریاست معاون اقتصادی رئیس جمهور و با حضور نمایندگان دستگاهها برگزار شد،گزارشی از آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی شیوع کرونا توسط وزارت کار و بانک مرکزی و گزارشی از آخرین وضعیت پرداخت مقرری بیمه بیکاری توسط سازمان تامین اجتماعی ارائه و راهکارها و پیشنهادات این سازمان در خصوص دریافت تسهیلات بانکی بحث و بررسی شد.
یکی از موانع پیش رو برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا، «نداشتن چک برگشتی» بود که کارگروه این شرط را از مقررات پرداخت تسهیلات بانکی مستثنی کرد تا روند پرداخت تسهیلات کرونا به متقاضیان و صاحبان کسب و کارها تسهیل شود.
بر این اساس مهلت زمانی تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات به «کسب وکارهای بیمه نشده» تا پایان شهریور ۱۳۹۹و «کسب و کارهای بیمه شده» تا ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۹ تمدید شد و متقاضیان می توانند در مهلت یاد شده به سامانه کارا به نشانی https://kara.mcls.gov.ir/ مراجعه و روند ثبت نام برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا را دنبال کنند.
در این جلسه همچنین از پایگاه اطلاع رسانی و پایش اقتصادی کرونا به آدرس www.coronomy.ir رونمایی شد.
مصوبات کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از کرونا، تمدید مهلت زمانی تشکیل پرونده متقاضیان و پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن برای این گروه ها تا پایان شهریور ۱۳۹۹ بود و گزارشی از عملکرد وزارت راه و شهرسازی در خصوص پرداخت تسهیلات ودیعه اجاره مسکن به خانوارها ارایه شد.
به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات حمایتی به شاغلین کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و فعالان اقتصادی ۱۴ رسته منتخب از سیزدهم خرداد ماه آغاز شده و مشمولان برای گرفتن وام به بانکها معرفی شدهاند.
برابر آخرین آمارها بیش از ۴۰۷ هزار واحد در سامانه کارا ثبت نام کرده و وام کرونا به ۵۰ درصد متقاضیان پرداخت شده است.
انتهای پیام
نظرات