• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99052618851
  • خبرنگار : 71592

به آتش کشیدن تصاویر بن زاید، ترامپ و نتانیاهو در تظاهرات کرانه باختری و غزه

به آتش کشیدن تصاویر بن زاید، ترامپ و نتانیاهو در تظاهرات کرانه باختری و غزه

فلسطین های ساکن نوار غزه و کرانه باختری روز شنبه برای اظهار خشم خود علیه عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی دست به تظاهرات زده و تصاویر ولیعهد ابوظبی را به آتش کشیدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فلسطینی ها در شهر رام الله در مرکز کرانه باختری تظاهرات کرده و با در دست داشتن پرچم های فلسطین شعارهایی در مخالفت با توافق امارات با رژیم صهیونیستی سر دادند.

تظاهرکنندگان در نوار غزه نیز  تصاویر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در راستای محکومیت توافق عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی به آتش کشیدند.

آنها همچنین تصویر محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و محمد دحلان، از رهبران جنبش فتح که اکنون از این جنبش جدا و مشاور امنیتی امارات شده، آتش زدند.

ترامپ روز پنجشنبه دستیابی امارات و رژیم صهیونیستی به توافق بر سر عادی سازی روابط را اعلام و آن را "تاریخی" توصیف کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۶ ۱۰:۴۹

اینکاره نیستن اصلش پرچمه باید پرچم اتیش بزنن و عکس ها رو به الاغ بچسبونن....باید بیان ایران دوره ببینن برای توهین به حثیت یک کشوری که کاری خلاف عقل شون کرده