• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99052518474
  • خبرنگار : 71145

پرونده سد النهضه و حمایت از انقلاب سودانی‌ها؛ محور رایزنی‌های نخست‌وزیر مصر در سودان

پرونده سد النهضه و حمایت از انقلاب سودانی‌ها؛ محور رایزنی‌های نخست‌وزیر مصر در سودان

نخست وزیر مصر در راس هیئتی برای دیدار با مقامات سودان وارد خارطوم شد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولی به نقل از خبرگزاری رسمی سودان «سونا» اعلام کرد، مصطفی مدبولی، نخست وزیر مصر امروز، شنبه در راس یک هیئت برای دیدار با مقامات سودان وارد خارطوم شد.

بر اساس این گزارش، مدبولی با همتای سودانی خود عبدالله حمدوک دیدار و روابط و همکاری دوجانبه در زمینه های مختلف را بررسی کرد.

مدبولی و حمدوک تاکید کردند، باید در خصوص نحوه راه اندازی و پر کردن سد النهضه به منظور تحقق منافع سه کشور اتیوپی، مصر و سودان براساس توافقنامه امضا شده در سال ۲۰۱۵ به توافقی الزام‌آور دست یافت.

مدبولی تاکید کرد، مصر از تحرک سودان برای حذف نامش از لیست بین‌المللی حامی تروریسم حمایت می‌کند.

دو نخست وزیر طرح کشیدن خط آهن بین دو کشور را برای گشودن چشم‌اندازهای گسترده همکاری بررسی و بر تعهد خود به تقویت تبادلات تجاری و برداشتن موانع تاکید کردند.

مدبولی افزود،‌ مصر از مرحله انتقالی سودان برای تحقق اهداف انقلاب دسامبر حمایت می‌کند.

او و حمدوک بر همکاری در زمینه مبارزه با بیماری‌ها و تقویت استفاده سودان از طرح عبدالفتاح سیسی برای درمان یک میلیون آفریقایی در خصوص ویروس سی تاکید کردند.

نخست وزیر مصر همتای سودانی را برای سفر به قاهره دعوت کرد که حمدوک نیز گفت در اولین فرصت به این کشور سفر می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha