• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99052518419
  • خبرنگار : 71610

ضمن شریک خواندن آمریکایی‌ها در قتل یمنی‌ها

یمن: سازمان ملل در تعمیر نفتکش "صافر" کوتاهی می‌کند نه صنعا

یمن: سازمان ملل در تعمیر نفتکش "صافر" کوتاهی می‌کند نه صنعا

معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در سخنانی آمریکا را در قتل ملت یمن شریک دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المسیره، حسین العزی، معاون وزیر خارجه یمن در سخنانی خطاب به مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا اظهار کرد: شما آخرین کسانی هستید که درباره نفتکش صافر علیه صنعا موضع گرفتید، شما شریک قتل ملت یمن و از بین بردن قابلیت‌های آن هستید.

وی در در کنفرانس مطبوعاتی درباره نفتکش صافر از شورای امنیت خواست که حقایق اعلام شده توسط صنعا را باور کرده و درباره یمن بازنگری کند و دیدگاه صنعا را نیز بشنود.

العزی تصریح کرد: شورای امنیت باید به آرزوها و گزینه‌های مردم احترام بگذارد و نباید اطلاعاتش را از یک طرف دریافت کند و ما امیدواریم که تصمیمی را برای بازگشایی فرودگاه صنعا و آزاد کردن کشتی‌های توقیف شده، اتخاذ کند.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۶ نفتکش صافر وضعیت خوبی داشت و قدرت صنعا نیز بسیار مراقب ایمنی آن بود اما ائتلاف متجاوز مانع از ورود قطعات یدکی برای تعمیر دوره‌ای آن شد و ما در تمامی دیدارهایمان با مقامات سازمان ملل خواستار فراهم کردن لوازم نگهداری این نفتکش و خارج شدن آن از محاصره شدیم.

معاون وزیر امور خارجه یمن افزود: پس از سه سال درخواست برای حفاظت از نفتکش صافر و پیش از عقب‌نشینی سازمان ملل از تعهداتش، فرستاده این سازمان به یمن به ما پاسخ داد. در توافقنامه سوئد صریحاً اعلام شده که کشتی‌های نفتی و مواد غذایی رهگیری نخواهند شد و ما از سازمان ملل می‌خواهیم تعهدات خود را عملی کند. ما با فرستاده سازمان ملل بر سر ارسال افراد خبره برای ارزیابی مشکلات و خسارت‌های نفتکش صافر و تعمیر آن و همچنین اعرام تیم "انفیم" به حدیده به منظور پایان دادن به قید و شرط تحمیل شده به ورود کشتی‌ها به این بندر توافق کردیم اما سازمان ملل از اعزام این تیم عقب‌نشینی کرد.

وی ادامه داد: بار دیگر خواستار اعزام تیمی از کارشناسان برای تعمیر این نفتکش شدیم تا از فاجعه جلوگیری شود اما پاسخ آنها ما را شوکه کرد و این سازمان اعلام کرد که تعمیر و فرسوده شدن نفتکش به آنها ارتباطی ندارد و فرستاده این سازمان نیز متوجه شد که در این زمینه اختلاف شدیدی وجود دارد.

‎حسین العزی تأکید کرد: جهان باید بداند که کوتاهی در تعمیر نفتکش صافر از سوی سازمان ملل بوده است نه صنعا. ما پس از دست دست کردن سازمان ملل با سوئد، روسیه و چین درباره تعمیر این نفتکش صحبت کردیم اما این کشورها مشارکت‌شان را مشروط به مشارکت سازمان ملل کردند.

وی اظهار کرد: سازمان ملل در سال‌های اخیر اقدامات مربوط به ارزیابی و تعمیر را جدا از هم می‌داند و بر ارسال تیمی برای ارزیابی این نفتکش اصرار دارد. ما نمی‌خواهیم تیم سازمان ملل دست خالی به اینجا بیاید و این درحالی است که ما صدور ویزا برای آنها را تسهیل کردیم و خواستار برخی تجهیزات برای انجام اصلاحات لازم شدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha