• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99052517855
  • خبرنگار : 71402

آمریکا پیشنهاد کمک روسیه برای ساخت واکسن کرونا را رد کرده بود

آمریکا پیشنهاد کمک روسیه برای ساخت واکسن کرونا را رد کرده بود

براساس گزارش سی‌ان‌ان، روسیه پیشنهاد داده بود تا به تلاش‌های آمریکا برای دسترسی یا تولید یک واکسن ویروس کرونا کمک کند اما آمریکایی‌ها آن را نپذیرفتند.

به گزارش ایسنا، روسیه سه‌شنبه پیش اعلام کرد واکسن اسپوتنیک وی (Sputnik V) از موسسه گامالیا مستقر در مسکو را تایید کرده است.

تولید این واکسن بی سر و صدا انجام شد و عواملی که روی کار می‌کردند، بابت انتخاب مسیرهای جایگزین کوتاه‌تر برای جلب رضایت کرملین که می‌خواست در رقابت جهانی تولید واکنس کووید-۱۹ اعلام پیروزی کند، مورد انتقاد قرار گرفتند.

براساس گزارش بیزنس اینسایدر، این واکسن پیش از گذراندن آزمایش‌های فاز سوم که برای تضمین ایمنی یک دارو ضروری به نظر می‌رسند، تایید شد. نتایج آزمایش اولیه هم مورد بررسی دقیق قرار نگرفته و روش‌شناسی و نتایج همچنان محرمانه باقی مانده‌اند.

با این حال ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه سه‌شنبه گفت که این واکسن "تمام بررسی‌های لازم" را از سر گذرانده و یکی از دخترانش هم واکسینه شده است.

مقام‌های روسیه به سی‌ان‌ان گفتند که آنها به آمریکا پیشنهاد دسترسی به این واکسن را دادند اما متوجه شدند که آمریکا از این ایده استقبال نمی‌کند. یک مقام ارشد روس که نخواست نامش فاش شود، گفت: حس بی‌اعتمادی به روس‌ها در طرف آمریکایی وجود دارد و ما معتقدیم که فناوری‌ها شامل واکسن، آزمایش و درمان‌ها در آمریکا انجام نشد و دلیل آن همین بی‌اعتمادی بود.

از طرف دیگر، یک مقام درمانی آمریکا به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: هیچ راهی وجود ندارد که آمریکا این واکسن‌ها را روی میمون‌ها امتحان کند، چه رسد به انسان‌ها!

محققانی که روی واکسن اسپوتنیک وی کار می‌کردند، همچنین از سوی جامعه پزشکی بابت تزریق نمونه اولیه به خودشان برای سرعت بخشیدن به این فرایند مورد انتقاد قرار گرفتند. انجمن سازمان‌های تحقیقات بالینی روسیه اعلام کرد: این گام نقض آشکار اساسی‌ترین اصول تحقیقات بالینی، قوانین روسیه و مقرارات بین‌المللی پذیرفته شده جهانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha