• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99052317132
  • خبرنگار : 71475

آغاز رایزنی‌های دولت مستعفی یمن و متحدان امارات در چارچوب توافق ریاض

آغاز رایزنی‌های دولت مستعفی یمن و متحدان امارات در چارچوب توافق ریاض

در پی آغاز مجدد درگیری‌ها در جنوب یمن، دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب یمن(متحد امارات) شامگاه چهارشنبه رایزنی‌های دوجانبه برای تشکیل دولت توافقی با مشارکت طرفین را از سرگرفتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، این رایزنی‌ها در پی بازگشت درگیری‌های جدید میان نیروهای دولت مستعفی و نیروهای متحد امارات در استان ابین واقع در جنوب کشور یمن با نظارت عربستان و در راستای اجرای توافق ریاض در هتل ریتز کارلتون آغاز شد.

برخی منابع به العربی الجدید گفتند، مدت این رایزنی‌ها 30 روز است.

در همین راستا، عبدالملک المخلافی، مشاور رئیس مستعفی یمن و عضو تیم مذاکره کننده این دولت در صفحه توییتر خود از آغاز رایزنی‌ها برای تشکیل دولتی خبر داد که معین عبدالملک، مامور به تشکیل آن شده است.

عربستان روز سه شنبه تعدادی از شخصیت‌های یمنی جنجال‌برانگیز از دولت مستعفی وجدایی‌طلبان جنوب را با هدف ایجاد بسترهای لازم برای اجرای بندهای توافق ریاض به ویژه در زمینه نظامی فراخواند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha