مرتضی صالحینژاد صبح امروز (۲۳ مردادماه) در جلسه بررسی مشکلات آب شرب خرمدره با اشاره به طرح فاضلاب شهری خرمدره، اظهار کرد: نزدیک به دو دهه از کلنگزنی این پروژه میگذرد که با توجه به رشد شهرنشینی و جمعیت، با حل آن میتوان بر رفاه حال شهروندان افزود.
وی چاههای شرب موجود در داخل شهر را بهعنوان نقاط مهم و قابل توجه مطرح کرد و ادامه داد: چاههای تامین آب شربی که داخل شهر قرار دارد با تهدید نفوذ فاضلابهای شهری مواجه است که با نظارت و پایش مستمری که از سوی مسئولان مربوطه انجام میشود باید بر سلامت مردم همواره توجه بیشتری داشت.
صالحینژاد با اشاره به نبود زیرساخت و تاسیسات آب و فاضلاب در فاز سه شهری خرمدره، گفت: از ملزومات گسترش و توسعه زمینهای تفکیک شده فاز سه شهری که به تعداد ۱۴۰۰ قطعه واگذاری شده، وجود زیرساختها و تاسیسات مربوطه است. همچنین وجود اختلاف بین برخی ارگانها در تسریع روند این امور تاثیر گذاشته که این امر نیازمند مرتفعسازی این موارد برای توسعه و گسترش شهری است.
رئیس شورای اسلامی خرمدره با بیان اینکه معضل افت سطح آبهای زیر زمینی دغدغه مهمی است که باید توجه ویژهای به آن وجود داشته باشد، گفت: ۷۰۰ هکتار از باغهای این شهرستان میتواند تحت کشت آبیاری تحت فشار قرار گیرد و همه زیرساختهای آن انجام شده و منتظر اتصال به پایاب سد کینهورس است.
صالحینژاد یادآور شد: در حال حاضر اغلب مزارع و باغهای شهرستان به صورت سنتی و غرقابی آبیاری میشود که نیازمند اهتمام بیشتری در این حوزه است.
وی با تاکید بر عبرت از تجاوز بر حریم رودخانهها و حوادث سیلی که سالهای اخیر زیانهای مالی و جانی فراوانی در نقاط مختلف کشورمان داشت، تصریح کرد: چنین حوادثی ممکن است هر چند دهه یکبار رخ دهد و هشداری برای شهرهای دیگر است که رودخانههای قوریچای و کبیررود که از داخل شهر خرمدره میگذرد نیز از این قضیه مستثنی نیست.
این مسئول خاطرنشان کرد: برای این رودخانهها باید حریم و بستر مشخص کرد و به جدیت از ریختن نخالهها و ... در آن محلها جلوگیری کرد.
انتهای پیام
نظرات