• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99052014803
  • خبرنگار : 71592

ادامه توقیف ۱۸ نفتکش یمنی توسط ائتلاف سعودی

ادامه توقیف ۱۸ نفتکش یمنی توسط ائتلاف سعودی

شرکت نفت یمن امروز (دوشنبه) اعلام کرد، ائتلاف عربی ۱۸ نفتکش یمنی را که کشور به آنها نیاز مبرم دارد، همچنان توقیف کرده و سازمان ملل مسؤول نقض‌های اقتصادی و دزدی دریایی عربستان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المسیره، این شرکت در صنعا گفت، ائتلاف سعودی همچنان ۱۸ نفتکش از جمله چهار کشتی حامل مواد مازوت و گاز شهری و ۱۴ کشتی حامل بنزین و دیزل را توقیف کرده است.

شرکت نفت در ادامه اعلام کرد، مجموع جریمه‌های ناشی از این مصادره کشتی‌های سوخت به بیش از ۱۰۰ میلیون دلار رسیده و رو به افزایش است و مصادره این کشتی‌ها موجب شده یمنی‌ها از کاهش قیمت جهانی بورس محروم شوند.

طبق اعلام این شرکت، تلاش‌های سازمان ملل با تکیه بر اصول شکننده و به دور از آرمان‌های انسانی موجب شده اعتماد شهروندانی که از تبعات اقتصادی و معیشتی متضرر شده‌اند، از دست برود.

این شرکت سازمان ملل را مسؤول شراکت کامل با گروه‌های متجاوز در نقض‌های اقتصادی و ناشی از ادامه دزدی دریایی و اقدامات مجازات گروهی دانست‌.

پیش از این شرکت نفت یمن نیروهای مسلح را مختار کرده بود گزینه‌های بازدارنده‌ای برای وارد کردن نفتکش‌ها و نجات جان یمنی‌ها اتخاذ کنند.

همچنین احمد دارس، وزیر نفت و معادن یمن گفت، ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی در بخش خدماتی تنها ۱۷ درصد مورد نیاز از گازوئیل را آزاد کرده است.

وی گفت: با نماینده سازمان ملل دیدار کرده و وضعیت بد اقتصادی خود را تشریح کردیم و خواستار آزادی کشتی‌های توقیفی شدیم و تنها نتیجه این دیدار وعده‌های تکراری بود.

دارس تاکید کرد: ما نخستین طرفی بودیم که خواستار راه اندازی عملیات حفاظت از کشتی صافر شد و اکنون آماده این عملیات هستیم و این کشورهای متجاوز هستند که مانع از این کار می‌شوند.

وی ادامه داد: اقداماتی که ائتلاف عربی و مزدوران درباره کشتی صافر اتخاذ کردند تنها اعلام تشکیل کمیته ارزیابی عملیات حفاظت بود.

دارس تاکید کرد: هرگز مداخله در حاکمیت یمن را نخواهیم پذیرفت و جهان بداند که ما استواریم و با هر دشواری و تهدیدات اقتصادی که روبرو شویم هم تسلیم نخواهیم شد.

عمار الاضرعی، مدیر شرکت نفت یمن نیز گفت: زنگ خطر را بار دیگر به صدا در می‌آوریم و نسبت به فاجعه انسانی قریب الوقوع به دلیل نبود فرآورده‌های نفتی و نادیده گرفتن‌های  سازمان ملل و همسویی این سازمان با کشورهای متجاوز هشدار می‌دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha