• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99051611993
  • خبرنگار : 71477

ترامپ:چطور می توانید بگویید انفجار بیروت حادثه بوده است/اسپر:اکثر کارشناسان معتقدند حادثه بوده

ترامپ:چطور می توانید بگویید انفجار بیروت حادثه بوده است/اسپر:اکثر کارشناسان معتقدند حادثه بوده

رئیس جمهور آمریکا در جریان یک کنفرانس خبری بار دیگر این احتمال را که انفجار مهیب روز سه‌شنبه در مرکز بیروت یک حمله بوده است را تکرار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت: چطور می‌توانید بگویید که این یک حادثه و اتفاق بوده است؟ شاید یکی این مواد منفجره وحشتناک را در آنجا قرار داده بود. شاید انفجار روز سه‌شنبه در بیروت یک حمله بوده است. فکر نمی‌کنم کسی در حال حاضر بتواند اطلاعات دقیقی در این باره ارائه دهد. ما با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنیم. در حال حاضر افرادی وجود دارند که فکر می‌کنند این یک حمله بوده است و برخی دیگر فکر می‌کنند تنها یک حادثه بوده است. در هر صورت این یک فاجعه وحشتناک بود.

این در حالی است که مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه نظر متفاوتی را مطرح کرد و گفت، اکثر کارشناسان نظامی لبنان معتقدند که این انفجار مهیب یک حادثه بوده نه آن طور که ترامپ تاکید دارد یک بمب‌گذاری.

مارک میدوز، رئیس دفتر کاخ سفید هم گفت: گزارش های اولیه حاکی از انفجار بودند ما هنوز بطور کامل این نظریه را رد نمی کنیم.

وی بدون ذکر جزییات بیشتر گفت: ما سرگرم ارزیابی هستیم بطور مشخص هی گروهی تاکنون مسئولیت این حادثه را برعهده نگرفته است اما رئیس جمهور ترامپ مردم آمریکا را در جریان اخباری که به وی میرسند قرار داده است.

وی ابراز امیدواری کرد که این انفجار فقط یک حادثه غمبار باشد با این حال تاکید کرد که سخنان ترامپ مبنی بر حمله بودن این رخداد فقط نظر شخصی او نبوده است.

ترامپ روز سه‌شنبه پس از نشستی درباره ویروس کرونا، ابتدا گفته بود که این انفجار در بیروت بخشی از یک حمله بوده است.

وی گفت: این انفجار شبیه یک حمله وحشتناک است. بر اساس نوع منفجر شدن، این رویداد شبیه یک حمله بود. من با برخی از ژنرال‌های ارشدمان گفت‌وگویی داشتم و آنها نیز همین نظر را دارند. این به نوعی یک رویداد از نوع انفجار ساختگی نبود. این ژنرال‌ها بهتر از من می‌دانند و آنها معتقدند که این یک حمله بوده است.  

براساس اطلاعاتی که تاکنون بدست آمده، این انفجار در بندر بیروت به انبار نیترات که ماده شیمیایی قابل انفجار است، مربوط می‌شود. این مواد شیمیایی شش سال بود که در این انبار ذخیره شده بودند و گمان می‌رود که پس از آغاز یک آتش‌سوزی در نزدیکی این بندر، منفجر شدند.

در این انفجار دست‌کم ۱۳۵ تن کشته، نزدیک به ۵۰۰۰ تن زخمی و هزاران ساختمان تخریب شدند.

براساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این انفجار در حالی صورت گرفت که لبنان با درگیری‌های فرقه‌ای، تورم بسیار بالا، بحران آوارگان و پاندمی ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند. با توجه به اینکه لبنان برای بالغ بر ۸۰ درصد از ذخایر گندم خود به واردات وابسته است، تخریب این بندر ضربه محکمی به امنیت غذایی این کشور وارد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha