به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه الشرق الأوسط، سلیمان هارون، رییس اتحادیه بیمارستانهای لبنان شامگاه سهشنبه با اشاره به وضعیت نامناسب و بحرانی برخی بیمارستانها، از بیمارستانهای دیگر خواست بیمارانی را که از بیمارستان "الروم" منتقل میشوند را بپذیرند؛ چراکه این بیمارستان به دلیل انفجار به شدت آسیب دیده است.
دکتر "عید عازار" نیز اوضاع بیمارستان الروم را "فاجعه بار" توصیف کرد و به حضور قربانیان انفجار بندر بیروت در این بیمارستان اشاره کرد و تخلیه بیماران را ضروری دانست.
طبق این گزارش، بیمارستان "الوردیه" نیز مانند بیمارستان الروم در پی خسارت ناشی از انفجار دیگر قابل استفاده نیست و در سایه منتشر شدن اخباری درباره مرگ یک پرستار در این بیمارستان، تخلیه آن ضروری است.
در مقابل ورودی اورژانس بیمارستان "اوتیل دیو" در منطقه الأشرفیه هم شماری از مجروحان تجمع کرده اند؛ چراکه این بیمارستان قادر به پذیرش آنها نیست و پس از آنکه طی ساعات اولیه انفجار ۵۰۰ مجروح به این بیمارستان منتقل شدند، متصدیان آن چندین بار خواستار توقف انتقال مجروحان به این بیمارستان شدهاند و پرسنل پرستاران اوتیل دیو نیز سعی داشتند تا خانوادههای مجروحان را ترغیب کنند که از تدابیر اندیشیده شده برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا پیروی کنند.
طبق نوشته الشرق الأوسط، درخواستهای مداومی برای اهدای خون صورت گرفته است و بسیاری از احزاب از هواداران خود خواستهاند که برای ارائه هرگونه کمک های لازم به مراکز پزشکی و بیمارستانها بروند. مدیر بیمارستان "رزق" نیزدر این باره گفت: بیش از ۴۰۰ مجروح به علت انفجار بندر بیروت به این بیمارستان منتقل شدهاند.
طبق این گزارش، بیمارستانهای استان جبل لبنان برای پذیرش مجروحان انفجار بیروت بسیج شدهاند.
در همین حال، بیمارستان دولتی بعبدا اعلام کرد که پزشکان، پرستاران، تکنسینها و سرپرستان در این بیمارستان افزایش مییابند و کلیه خدمات و مراقبتهای لازم پزشکی را برای همه کسانی که به آن مراجعه کردهاند، ارائه میدهد.
این بیمارستان همچنین اعلام کرد: تاکنون دهها تن از مجروحان به اورژانس بیمارستان بعبدا منتقل شدهاند و این بیمارستان همچنان ظرفیت پذیرش مجروحان را دارد.
بیمارستان رفیق حریری هم که در صف اول مقابله با کرونا قرار دارد از انتقال ۶۶ مجروح به این بیمارستان خبر داد و اعلام کرد که مجروحان بیشتری درحال انتقال به این بیمارستان هستند.
انتهای پیام
نظرات