اقبال عباسی ۱۳ مردادماه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بحث تقویت آموزشهای مهارتی در مدارس فنی و حرفهای و کاردانش و هنرستانها دارای اهمیت بالایی است، اظهار کرد: ما میتوانیم در این مدارس ابتدا کارگر و تکنسین ماهر تربیت کنیم و سپس پس از آموزشهای تکمیلی در دانشگاه این افراد به مهندسان ماهر تبدیل شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه اگر فرد دانش فنی نداشته باشد، نمیتواند کارآفرینی کند، گفت: متأسفانه بازار کار در برخی از رشتههای مهندسی اشباع شده است و بسیاری از نیروهای شرکتی بهکارگیری شده در ادارات از توانمندی لازم برای انجام مأموریت محوله برخوردار نیستند.
وی ادامه داد: برای کاهش بیکاری باید افراد به صورت تخصصی در حوزههای مختلف آموزش ببینند، اگر افراد توانایی لازم را در حرفه خود داشته باشند میتوانند جذب بازار کار شوند.
عباسی در ادامه در خصوص احداث هنرستانهای جدید در چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: به نظر میرسد باید این کار به بخش خصوصی واگذار و یا این کار به صورت مشارکتی با صنایع بزرگ انجام شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در بسیاری ازاستانها مدیران کارخانجات تمایل دارند از دانشآموزان ماهر آموزش دیده در هنرستانها استفاده کنند، متأسفانه در بخش آموزش کشور با پارادوکس مدیریتی مواجه هستیم، باید آموزشهای مدارس فنی و حرفهای در هر منطقه مطابق با ظرفیتهای آن باشد.
وی تأکید کرد: برخی از سیاستهای اشتباه در تصمیمگیری موجب میشود از مسیر صحیح خارج شویم، توزیع رشتههای هنرستانها باید متناسب با ظرفیتهای بومی هر منطقه باشد.
عباسی در پایان با بیان اینکه در سالجاری توزیع اعتبارات انجام شده است و امکان تخصیص بودجه برای احداث و یا تجهیز هنرستانهای فنی و حرفهای وجود ندارد، خاطرنشان کرد: برای سال آینده مهمترین اولویتها در این بخش، انتظارات از دستگاههای اجرایی و اعتبار موردنیاز احصا شود تا در جلسات آتی بتوان برای آن تصمیمگیری کرد.
انتهای پیام
نظرات