به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۹۷۳ دلار و ۹۴ سنت ایستاد. بهای معاملات این بازار ابتدا تا مرز ۱۹۸۴ دلار و ۶۶ سنت پیش رفته بود.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۹۹۲ دلار و ۳۰ سنت رسید.
به گفته مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد در شرکت سی ام سی مارکتس، فضا در سراسر بازارها وخیم شده است. در وهله نخست، افزایش نرخ تورم، نگرانی اصلی جهانی بوده و باعث حمایت از رشد قیمت طلا شده است. همچنین نگرانیهای مذکور باعث صعود ارزش دلار آمریکا شده است.
افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا همچنان ادامه دارد و در سطح جهانی از مرز ۱۷.۹۶ میلیون نفر عبور کرده است.
افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ و تنشها میان آمریکا و چین به امیدها برای احیای اقتصادی سریع ضربه زده و باعث سیل ورود سرمایه ها به داراییهای امنی مانند طلا شده که از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون ۳۰ درصد رشد قیمت داشته است.
تحلیلگران شرکت فیلیپ فیوچرز در یادداشتی نوشتند: نزدیک شدن به مهلت پایان بیمه بیکاری فدرال در روز جمعه که روی هزینه و درآمد مصرف کننده تاثیر خواهد گذاشت هم از تقاضا برای طلا پشتیبانی کرده است.
قانونگذاران آمریکایی هنوز نتوانسته اند درباره بسته کمک مالی جدید به توافق برسند. مارک مدوز، رییس دفتر ترامپ اظهار کرده که وی به توافق برای بسته نجات مالی جدید در آینده نزدیک خوش بین نیست.
بر اساس گزارش رویترز، عاملی که رشد قیمت طلا را محدود کرد، صعود شاخص دلار بود که ۰.۲ درصد رشد کرد. این شاخص در معاملات قبلی به پایینترین حد خود از ماه مه سال ۲۰۱۸ تاکنون نزول کرده بود. دلار ضعیفتر طلا را برای دارندگان ارزهای دیگر ارزانتر می کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، به ۲۴ دلار و ۳۲ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۹ درصد نزول کرد و به ۸۹۹ دلار و چهار سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۱.۱ درصد سقوط کرد و ۲۰۶۸ دلار و ۲۹ سنت معامله شد.
انتهای پیام
نظرات