• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99051107805
  • خبرنگار : 50024

با وجود سد کرج و طالقان؛

تأمین۷۸ درصد آب مورد نیاز البرز از چاه/آب‌های زیرزمینی سالی ۱ متر پایین می‌رود

تأمین۷۸ درصد آب مورد نیاز البرز از چاه/آب‌های زیرزمینی سالی ۱ متر پایین می‌رود

ایسنا/البرز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب البرز گفت: با بیان اینکه افت منابع آب زیر زمینی استان  سالانه حدود یک متر است، توضیح داد: طی ۱۰ سال گذشته عمق بیشتر چاه‌ها از ۱۷۰ متر به بیش از ۲۷۰ متر رسیده و آبدهی آنها به طور میانگین از ۲۵ تا ۳۰ لیتر در ثانیه به کمتر از ۱۷ لیتر در ثانیه کاهش یافته است.

ذوالفقار مهدی زاده روز شنبه ۱۱ مرداد در مراسم  افتتاح دومین تصفیه خانه پساب شهر کرج با اشاره به اینکه با توجه به محدودیت منابع ملی برای اجرای طرح های فاضلاب شهری با بیان اینکه به دنبال جذب مشارکت بخش خصوصی هستیم، اظهار کرد: امسال  برای مشارکت بخش خصوصی در بخش فاضلاب شهرستان های ساوجبلاغ و نظرآباد هدفگذاری کرده ایم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه تا کنون ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در استان ایجاد شده، توضیح داد: حدود ۷۵ هزار مترمکعب ظرفیت تصفیه پساب در استان داریم که پیش بینی می شود برای سال آینده با وارد مدار شدن مدول دوم تصفیه خانه کرج حدود ۶۰ هزار متر مکعب به این ظرفیت اضافه شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب البرز همچنین به ظرفیت فعلی منابع آبی استان اشاره کرد و افزود:  ظرفیت منابع آبی استان دو میلیارد متر مکعب است که از این میزان  حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب آب سطحی و ۷۵۰ میلیون متر مکعب نیز آب زیر زمینی است.

مهدی زاده افزود: به عبارتی ۶۲.۵ درصد از پتانسیل آب استان آب سطحی و ۳۷.۵ درصد آب زیر زمینی است اما میزان مصرفی آب البرز ۲۲ درصد از منابع سطحی و حدود ۷۸ درصد آب زیر زمینی است که باید میزان استفاده از منابع سطحی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه افت منابع آب زیر زمینی استان  سالانه حدود یک متر است، توضیح داد: طی ۱۰ سال گذشته عمق بیشتر چاه‌ها از ۱۷۰ متر به بیش از ۲۷۰ متر رسیده و آبدهی آنها به طور میانگین از ۲۵ تا ۳۰ لیتر در ثانیه به کمتر از ۱۷ لیتر در ثانیه کاهش یافته است.

این مسئول اضافه کرد: تا دو سال آینده معادل ۳۵ میلیون متر مکعب یعنی ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه باید آب به استان وارد کنیم تا بتوانیم پاسخگوی نیاز مشترکان باشیم.

وی افزود: برای اینکه در طول سال‌های آینده با مشکل جدی کمبود آب شرب مواجه نشویم باید صرفه جویی، تغییر الگوهای مصرف و بازچرخانی منابع آب را مورد توجه قرار دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha