• پنجشنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99050906658
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل زندان‌های لرستان:

نرخ بازگشت مجدد زندانیان کاهشی است

نرخ بازگشت مجدد زندانیان کاهشی است

ایسنا/لرستان مدیرکل زندان‌های لرستان با بیان اینکه در نظام زندانبانی اسلامی مفتخر به تلاش برای اصلاح رویه گذشته زندانیان هستیم از کاهشی بودن نرخ بازگشت مجدد زندانیان خبر داد.

عبدالمجید کشوری در نشست هم‌اندیشی مسئولین فرهنگی زندان‌های لرستان که امروز نهم مردادماه برگزار شد، اظهار کرد: ما در زندان‌ها، مروج احکام دینی هستیم و بدون شک این یکی از ارزنده‌ترین برکات زندانبانی اسلامی است که در جای دیگری نظیر آن را نمی‌توان یافت.

وی تصریح کرد: در طول سالیان گذشته؛ یکی از مدون‌ترین برنامه‌های سازمانی، برنامه‌های فرهنگی بوده چراکه کلیدواژه اصلاح و تربیت به‌عنوان اساسی‌ترین اولویت سازمانی محسوب می‌شود.

کشوری خاطرنشان کرد: محور کار فرهنگی در زندان‌ها، برنامه‌های اعتقادی و دینی است اما لازم است به‌منظور ترغیب و تشویق بیشتر زندانیان به مشارکت در برنامه‌های سازمانی، استفاده مؤثر از دیگر حوزه‌های اصلاحی و تربیتی را مورد توجه قرار داد.

مدیرکل زندان‌های لرستان نقش کارگزاران فرهنگی زندان‌ها در شخصیت بخشی به زندانیان را بسیار حساس توصیف و اضافه کرد: استفاده بهینه از همه ظرفیت‌های موجود و فراهم ساختن فضای فرهنگی مورد نیاز از طریق اجرای اثربخش تقویم فرهنگی سازمانی، جذب منابع داخلی و بیرونی از دیگر اولویت‌های کارگزاران فرهنگی بشمار می‌آید.

وی همچنین با اشاره به شیوه فعالیت در ایام شیوع بیماری کرونا افزود: متأسفانه شرایط پیش آمده به‌گونه‌ای است که تقریباً بسیاری از کشورها را تحت تأثیر قرار داده اما در زندان‌ها می‌توان با پیروی از الگوهای تعریف شده ایمنی و بهداشتی نسبت به جلوگیری از کند شدن اقدامات اصلاحی؛ تدابیر لازم را اندیشید.

مدیرکل زندان‌های لرستان همچنین دقت در اجرای دستورالعمل‌های سازمانی، ثبت و مستندسازی به‌موقع برنامه‌ها و انعکاس آن‌ها را مورد تأکید قرار داد.

حجت‌الاسلام تیموری فعال فرهنگی و اجتماعی نیز در این نشست، ضمن مقدس برشمردن هر فعالیت انسان‌ساز که در چارچوب احکام دین مبین اسلام صورت می‌پذیرد بر موقعیت‌شناسی فعالان فرهنگی زندان‌ها تأکید کرد.

وی افزود: تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز در زندان‌ها که متشکل از فعالان فرهنگی و دیگر صاحب‌نظران این حوزه است می‌تواند فعالیت‌های فرهنگی را به سمت‌وسوی انسان‌سازی هدایت کند.

این فعال فرهنگی و اجتماعی همچنین بر لزوم بهره‌گیری از همه ابزارهای فرهنگی، ورزشی، دینی و هنری با هدف ایجاد تغییر مثبت و ماندگار در نگرش و رویکرد زندانیان و خانواده آن‌ها تأکید کرد.

تیموری همچنین ایجاد شورای اندیشه‌ورز، بسترسازی محیط، بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی و گسترش فعالیت‌های فرهنگی به سمت خانواده مددجویان محبوس در زندان‌ها را در غنای اقدامات فرهنگی مؤثر دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha