• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99050806242
  • خبرنگار : 71592

مقامات اسرائیل: دیگر کسی از "الحاق" حرف نمی‌زند

مقامات اسرائیل: دیگر کسی از "الحاق" حرف نمی‌زند

یک وزیر صهیونیستی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، شیوع ویروس کرونا در آمریکا توجه دولت این کشور را از بررسی طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری منحرف کرده است. همچنین وزیر خارجه اسرائیل گفت، دیگر کسی از "الحاق" حرف نمی‌زند.

به گزارش ایسنا، روزنامه اسرائیل الیوم به نقل از وزیری در حزب لیکود که نامش را فاش نکرد، نوشت، امکان اجرای طرح الحاق هنوز از دستورکارها کنار گذاشته نشده است.

دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر سرگرم کرونا شده و بررسی‌های داخلی خود را پیرامون مساله اعمال حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بخش‌هایی از کرانه باختری تکمیل نکرده است.

وی افزود: دولت آمریکا جواب منفی نداده بنابراین موضوع هنوز منتفی نیست و از طرفی هم جواب مثبت نداده بنابراین تا این لحظه تصمیمی گرفته نشده است. از حالا تا زمان برگزاری انتخابات آمریکا این موضوع ممکن است مورد بررسی قرار بگیرد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر برگزار خواهد شد.

اما این وزیر اسرائیلی در ادامه گفت: از اسرائیل خواسته خواهد شد برای کاستن از میزان انتقادات بین‌المللی در مقابل فلسطینی‌ها از خود نرمش نشان دهد.

همچنین گابی اشکنازی، وزیر خارجه اسرائیل به رادیو ارتش اسرائیل گفت، هر هفته با همتای آمریکایی خود صحبت می‌کند.

گابی اشکنازی تاکید کرد: در حال حاضر اسرائیل و آمریکا دیگر از طرح‌های الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اسرائیل صحبت نمی‌کنند.

او به رادیو ارتش تصریح کرد: در شرایط حاضر هیچ کس حتی آمریکایی‌ها از الحاق حرف نمی‌زنند.

اشکنازی در عین حال رد کرد که طرح الحاق کاملا از دستورکار اسرائیل خارج شده باشد.

وزیر خارجه اسرائیل افزود: نمی‌توانم بگویم کاملا از دستورکار خارج شده زیرا در صورتی‌که به توافقات کنونی و مذاکرات ما با همسایگان‌مان ضرری نزند دوباره مطرح می‌شود و شاهد موضعی دیگر خواهید بود.

حزب آبی - سفید به ریاست بنی گانتس، وزیر جنگ اسرائیل که اشکنازی نیز جزو این حزب است با الحاق مخالف بوده‌ و می‌گوید اگر به توافق با اردن خسارت بزند، موافق آن نیست.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها اعلام کرده بود، روند الحاق را از اول ژوئیه اجرایی می‌کند اما این اقدام را به دلیل وجود اختلافات داخل دولت و عدم توافق با آمریکا پیرامون روند اجرای طرح به تعویق انداخت.

فلسطینی‌ها با طرح الحاق مخالف هستند و رهبری فلسطین در واکنش به این اقدام از لغو تمامی توافقنامه‌های خود با رژیم صهیونیستی و آمریکا خبر داد.

جامعه بین‌الملل نیز ضمن انتقاد از این طرح از رژیم صهیونیستی خواست از این تصمیم خود منصرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha