• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99050603916
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خبر داد:

اختصاص ۱۶۴ پایگاه برای جمع‌آوری نذورات قربانی در لرستان

اختصاص ۱۶۴ پایگاه برای جمع‌آوری نذورات قربانی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل کمیته امداد لرستان از تدارک ۱۶۴ پایگاه برای جمع‌آوری نذورات قربانی مردم نیکوکار استان در روز عید سعید قربان خبر داد.

جاسم محمدی فارسانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:  ۱۶۴ پایگاه برای جمع‌آوری نذورات قربانی مردم نیکوکار لرستان تدارک دیده شده که شامل دفاتر کمیته امداد در ۲۴ نقطه استان و  ۱۴۰ مرکز نیکوکاری بوده که در روز عید سعید قربان آماده دریافت نذورات هستند.

وی اظهار کرد: سال گذشته ۵۱ میلیارد ریال نذورات قربانی مردم در سطح استان جمع آوری شده است.

این مسئول گفت: امسال انتظار می‌رود مشارکت مردم در این زمینه بیشتر شده و این نذورات به ۷۳ میلیارد ریال افزایش یابد.

محمدی فارسانی بیان کرد: امسال به منظور راحتی مردم نیکوکار استان در پرداخت نذورات قربانی روش‌های گوناگونی در نظر گرفته شده که علاوه بر امکان حضوری تحویل یا پرداخت نذورات قربانی روش‌های الکترونیکی برای پرداخت نذورات نیز در نظر گرفته شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان تصریح کرد: در یکی از این روش‌ها مردم استان از طریق شماره گیری کد*۸۸۷۷*۱# می‌توانند به مبلغ دلخواه وجوهات قربانی موردنظر خود را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: امسال نیز همانند سال‌های گذشته در تعدادی از شهرستان‌ها با همکاری و حضور شبکه دامپزشکی استان طرح قربانگاه با هدف جمع‌آوری دام زنده قربانی اجرا که در این مکان‌ها ضمن قربانی و ذبح دام‌های اهدایی، بسته‌بندی و در بین نیازمندان توزیع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha