• جمعه / ۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99050301555
  • خبرنگار : 71263

درخواست یک خودروساز از معدنکاران

لطفا نیکل بیشتری استخراج کنید!

لطفا نیکل بیشتری استخراج کنید!

رییس شرکت خودروسازی تسلا از معدنکاران خواست نیکل بیشتری استخراج کنند.

به گزارش ایسنا، الون ماسک اظهار کرد که اگر معدنکاران به شکل موثر و مطلوب محیط زیست به استخراج نیکل بپردازند، تسلا به آنها قرارداد بزرگی برای مدت طولانی خواهد داد.

نیکل یک ماده مهم در ساخت باطریهای مورد استفاده در خودروهای برقی تسلا است اما آن طور که الون ماسک هشدار داده، هزینه فعلی باطریها مانع بزرگی بر سر راه رشد تسلا است. استفاده از نیکل به تراکم انرژی در باطری کمک کرده و باعث می شود خودروهای برقی با هر بار شارژ قادر باشند مسافت طولانی را طی کنند. تسلا به دنبال افزایش تولید کامیون و پروژه های خورشیدی است که نیکل زیادی مصرف کنند و از همیشه بیشتر به این فلز نیاز دارد.

اما درخواست رییس تسلا در شرایطی مطرح شده که قیمتهای نیکل به کف بازار سقوط کرده است. معامله گران و تحلیلگران می گویند حجم نیکلی که تسلا متقاضی آن است بعید است معدنکاران را به سرمایه گذاری در تولید بیشتر ترغیب کند یا قیمتها را تقویت کند.

تسلا در حال حاضر باطریهای نیکل-کبالت و منگنزی را از شرکت ال جی چم کره جنوبی و باطریهای نیکل-کبالت-آلومینیوم را از پاناسونیک ژاپن تامین می کند. این شرکتها هم نیکل را غیرمستقیم از شرکتهای معدنی فعال در بخش زنجیره تامین خریداری می کنند. تسلا نام معدنکاران نیکل که در زنجیره تامین این شرکت هستند را افشا نکرده است.

سه تولیدکننده بزرگ نیکل در جهان شامل واله برزیل، نوریلسک نیکل روسیه و شرکت بی اچ پی در ایالت استرالیای غربی هستند.

اگرچه خودروهای برقی در مقایسه با صنایع سنتی مانند فولا ضدزنگ، نیکل کمتری مصرف می کنند اما خودروهای برقی سریعترین بازار رشد برای معدنکاران نیکل خواهند بود.

شرکت تحقیقاتی وود مک کنزی انتظار دارد مصرف نیکل در باطریهای خودروی برقی در فاصله سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۵ به میزان ۶۴ درصد رشد کند و تامین تقاضا برای این صنعت که برای افزودن ظرفیت به شکل مقرون به صرفه به کندی عمل کرده است، ممکن است چالش برانگیز باشد.

بر اساس گزارش رویترز، نیکل در مارس به ۱۰ هزار و ۸۶۵ دلار در هر تن سقوط کرد که پایینترین قیمت در ۱۴ ماه گذشته بوده و اگرچه از آن زمان به ۱۳ هزار و ۱۸۰ دلار بهبود یافته اما همچنان ۳۰ درصد کاهش نسبت به رکورد قیمت ثبت شده در سپتامبر گذشته نشان می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha