به گزارش ایسنا، لطف الله فروزنده در جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان ارائه برنامههای خود به عنوان کاندیدای ریاست دیوان محاسبات گفت: برخی از اصول اساسی بسته ویژه اقتصادی مجلس و محورهای برنامههای اعلامی، اصلاح ساختار بودجه و نظارت بر هزینههای بودجه، شفافیت و موارد متعددی است که به بازوی نظارتی مجلس یعنی دیوان محاسبات مربوط است. بنابراین اهمیت دیوان محاسبات روشن است و ان شاءالله منشا تحول خواهد شد.
وی با اشاره به سوابق خود گفت: رشته تحصیلی من در دوران کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت بوده و در زمینه استراتژیک و بهبود سیستمها کار کردم. چهار سال در دوران دفاع مقدس نیز حضور داشتم و افتخار جانبازی دارم بعد از دفاع مقدس هم کار مدیریتی و نظارتی و پژوهشی انجام دادم. پنج سال رئیس دانشگاه، قائم مقام مرکز پژوهش ها بودم، در دولت حضور داشتم و توفیق داشتم معاون پارلمانی مجلس باشم. در بخش اقتصادی بنیاد تعاون کار کردم و دستیار تولیت آستان قدس رضوی بودم.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد تحول در دیوان محاسبات گفت: نظارت و بررسی پروندهها باید ناظر بر نتیجه باشد و رویکرد پیشگیرانه به جای مچ گیری جایگزین شود از کسانی که در گذشته در دیوان محاسبات منشا تحول شدند تشکر میکنم. گسترش نظارت و تقویت نظارت محلی از شعارهای من است و امیدوارم دیوان بتواند سازوکار شفاف و به روزی برای نظارت نمایندگان فراهم کند؛ چرا که دیوان بازوی نظارتی مجلس است. نمایندگان قطعا در روند فعالیت دیوان قرار خواهند گرفت و نظارت خواهند کرد؛ دیوان نیز باید خانه نمایندگان باشد و اطلاعات به روز کلان و ملی را تقدیم آنها کنند. شیوه ارتباط نمایندگان با دیوان و تفویض اختیار به استانها قطعا دنبال خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت نظارت پیشگیرانه دیوان محاسبات تصریح کرد: با همت شما و با شعار هوشمندسازی و مردمی سازی و کارآمد سازی نیروی انسانی کارآمد جوانان و نیروهای مجربی که در دیوان هستند را به کار میگیرم و تعهد میکنم که خود را وقف دیوان کنم و با روحیه ایثارگری کار کنم. ما باید سطح کارشناسی دیوان را ارتقا دهیم تا دیوان به یک مرکز فکری برای پاسخگوی به مطالبات نمایندگان تبدیل کنیم.
انتهای پیام
نظرات