• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99050100090
  • خبرنگار : 50005

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد

منفی شدن تست پی‌سی‌آر امام جمعه تبریز

منفی شدن تست پی‌سی‌آر امام جمعه تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: حجت‌الاسلام آل هاشم، حدود ۱۰ روز پیش درجاتی از کسالت داشتند که بعد از بررسی آزمایشگاهی، پی‌سی‌آر ایشان منفی شد، اما یک سری تغییرات خونی مختصر داشتند که به همین جهت دیروز از طریق سی تی اسکن، مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد که علی‌رغم منفی بودن پی‌سی‌آر، از نظر ما مقداری گرفتاری دارند.

محمد حسین صومی در گفت‌وگو با خبرنگاران در فضای مجازی، اظهار کرد:  طبق توصیه‌ای که به افراد مبتلای خفیف تا متوسط می‌کنیم، به امام جمعه محبوب شهرمان هم توصیه کردیم که در خانه ایزوله شده و به توصیه‌های پزشکی عمل کنند که ایشان هم در خانه در حال استراحت هستند و الحمدالله وضعیت مناسبی دارند.


وی ادامه داد: لازم بود ایشان هم طبق توصیه‌ای که به افراد گرفتار خفیف تا متوسط می‌کنیم، در خانه ایزوله شده و به توصیه‌های پزشکی عمل کنند که حاج آقا آل هاشم نیز بر این اساس در خانه هستند و الحمدالله وضعیت مناسبی دارند؛ خودشان هم همراهی خوبی دارند و وضعیت‌شان خوب است و ان شاءالله اگر چهار الی پنج روز هم تحت مراقبت باشند، به امورات خود بازمی‌گردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha