• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99043122988
  • خبرنگار : 50088

مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون:

کامیون‌های سوخت معطل در مرز دوغارون روانه افغانستان شدند

کامیون‌های سوخت معطل در مرز دوغارون روانه افغانستان شدند
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون از روان شدن صف طولانی کامیون‌های سوخت معطل در مرز دوغارون خبر داد.

حسین آخوندزاده در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: طی چند روز گذشته ۵۴۰ دستگاه کامیون حامل سوخت به دلیل اعتصاب نسبت به ارائه نکردن کرایه مناسب و هزینه‌های بالا از سمت گمرک افغانستان در پارکینگ انتظار مرز دوغارون معطل شدند که با پیگیری‌ها و مراودات انجام شده از روز گذشته با رفع برخی مشکلات این صف طولانی در حال روان شدن است.

وی ادامه داد: افت بار و تلف شدن وقت راننده در این شرایط اقتصادی بسیار نگران کننده است و امیدواریم مسئولان گمرک افغانستان زیرساخت‌های لازم را برای پذیرش رانندگان ایرانی هرچه زودتر فراهم کنند تا هر چند وقت یک بار شاهد این معطلی کامیون‌های ترانزیت در مرز دوغارون نباشیم.

آخوندزاده اظهار کرد: اکنون ۲۰۰ دستگاه کامیون از گمرک اسلام قلعه در افغانستان برای بارگیری فرآورده‌های نفتی وارد منطقه ویژه اقتصادی دوغارون شده‌اند که با ورود این تعداد کامیون در هفته جاری توقف کامیون‌های در صف انتظار تخلیه در مرز دوغارون به حداقل می‌رسد و روند تردد ناوگان حمل و نقل کامیون‌های سوخت نیز به حالت عادی برگشته است.

وی بیان کرد: گمرک دوغارون با بیش از ۱۰۰ سال قدمت یکی از پنج گمرک برتر در کشور است و می‌توان گفت تمام ترانزیت کالا به سمت افغانستان از طریق این معبر رسمی صورت می‌گیرد.

مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون اظهار کرد: بیشترین حجم کار این گمرک، ترانزیت کالا از طریق بندرعباس بوده و کالاهای تجار افغانستانی، پاکستانی و گاه هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از طریق کشورهای حوزه خلیج فارس به گمرک‌های بندرعباس، بندر لنگه و دیگر گمرکات مرزی آن کشورها منتقل و از آنجا به گذرگاه رسمی دوغارون ترانزیت می‌شوند.

وی گفت: در راستای تسهیل ورود و خروج خودروهای سنگین در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ساعات کار این منطقه روزانه ۱۰ ساعت از ۷تا ۱۷ تعیین شده است.

گمرک دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری تایباد قرار دارد و روزانه تعداد زیادی کامیون ترانزیت از آن برای مراودات تجاری و اقتصادی عبور می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha