• شنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۹ / ۲۰:۵۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99042820912
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس مرکز فوریت‌های اردبیل:

اورژانس به 3 هزار بیمار کرونایی خدمات ارائه کرده است

اورژانس به 3 هزار بیمار کرونایی خدمات ارائه کرده است

ایسنا/اردبیل رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اردبیل گفت: اورژانس استان اردبیل از زمان شیوع کرونا تاکنون به بیش از 3 هزار بیمار کرونایی خدمات مختلفی ارائه کرده است.


مجید محمدغریبانی ۲۸ تیرماه در جلسه ستاد مدیریت کرونا در اردبیل اظهار کرد: شهروندان با برقراری تماس با شماره 115 خدمات مختلفی را از اورژانس دریافت می‌کنند که تنوع این خدمات در مناطق مختلف رضایت آنها را به همراه داشته است.
وی به فعالیت 53 پایگاه شهری و جاده‌ای فوریت‌های پزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: از لحاظ استقرار این پایگاه‌ها در مناطق شهری و جاده‌ای حادثه‌خیز و صعب‌العبور سعی کردیم تا استانداردهای ملی و بین‌المللی را رعایت کنیم.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اردبیل افزود: در این پایگاه‌ها 320 نفر از همکاران ما به حادثه‌دیدگان ارائه خدمات می‌کنند که در جاده‌های استان به ازای هر 40 کیلومتر یک پایگاه دایر و فعال است.
غریبانی بیان کرد: به محض وقوع حادثه نیروهای ما با سرعت و در قالب 110 آمبولانس در محل وقوع حاضر شده و سعی‌شان بر این است تا به سرعت خدمات اولیه امدادی را ارائه کنند.
وی به استقرار دو دستگاه اتوبوس آمبولانس و همچنین سه دستگاه موتورآمبولانس در شهرهای پارس‌آباد، مشگین‌شهر و اردبیل اشاره کرد و گفت: بالگرد دو موتوره امداد هوایی استان نیز فعال است و تلاش بر این است تا در بروز حوادث ناگوار با امدادرسانی هوایی به کمک هموطنان بشتابیم.

50 هزار ماموریت را در سال گذشته انجام دادیم
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اردبیل میانگین رسیدن اورژانس به بالین بیماران را در داخل شهر 8 دقیقه و در جاده‌های استان 12 دقیقه اعلام و تصریح کرد: این میانگین زمانی کمتر از استانداردهای کشوری است.
غریبانی افزود: ما در طول سال 250 هزار تماس برقرار شده با اورژانس را داریم که در سال گذشته به دنبال این تماس‌ها 50 هزار ماموریت انجام دادیم.
وی ادامه داد: البته بخشی از این تماس‌ها با مشاوره و ارائه راهنمایی‌های اولیه بدون اعزام آمبولانس انجام می‌شود اما در موارد ضروری نسبت به اعزام آمبولانس و نیروی مجرب اقدام می‌کنیم.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اردبیل اظهار کرد: در ماه‌های اخیر و با شیوع کرونا عمده ماموریت‌های ما انتقال بیماران کرونایی بوده که در همین ارتباط 3 هزار بیمار را به مراکز بیمارستانی منتقل کردیم.
غریبانی خاطرنشان کرد: تمام آمبولانس‌ها و تجهیزات ما به سیستم کنترلی و نظارت و حتی ضبط لحظه‌ای مجهز است و سعی‌مان بر این بوده تا از طریق GPS فعالیت اکیپ‌ها را رصد کنیم.
وی گفت: امیدواریم با مراقبتی که مردم در این ایام انجام می‌دهند تنها در مواردی که افراد با بیماری زمینه‌ای نیاز به مراقبت و انتقال به بیمارستان را دارند، با اورژانس تماس گرفته و در غیر این صورت با خودمراقبتی در منزل از شیوع کرونا جلوگیری کنند.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اردبیل بیان کرد: با پرهیز از حضور در تجمعات خانواده‌ها می‌توانند با انجام مراقب‌ها و پروتکل‌های بهداشتی شیوع کرونا را به صفر برسانند که همچنان استفاده از ماسک و شستن هر 20 دقیقه دست‌ها توصیه جدی ماست
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha