«امیر حیدری» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن اشاره به تداوم برداشت عسل در این شهرستان تا یک ماه آینده، پیشبینی کرد امسال ۳۳ تن عسل در این شهرستان تولید و برداشت شود.
وی با بیان این که عسل تولیدی شهرستان مهریز علاوه بر مصرف داخلی، به مرکز استان و برخی مناطق دیگر کشور ارسال میشود، خاطرنشان کرد: کلپوره، آویشن، گون و چهل گیاه از انواع عسلهای تولیدی در این منطقه است.
این مسئول اظهار کرد: با وجود طعم و کیفیت بسیار خوب عسل تولیدی در شهرستان مهریز که ناشی از تنوع گیاهی بسیار مطلوب و رطوبت پایین منطقه است، به دلیل نبود برند اغلب محصول تولیدی بدون بستهبندی و با قیمتهای نازل فروخته میشود.
مدیرعامل شرکت تعاونی زنبورداران مهریز اضافه کرد: به نظر زمان این رسیده که با کمک مسئولان و همت اعضای تعاونی زنبورداران، جهت بستهبندی و ثبت برند عسل مهریز گامهای موثری برداشته شود.
وی عمده مشکل این بخش را نبود بیمه تامین اجتماعی برای فعالان این بخش و همچنین کمبود شکر به عنوان یکی دیگر از دغدغههای اصلی این قشر زحمتکش برشمرد.
حیدری در پایان از مسئولان خواست همانند دیگر صنوف به تولیدکنندگان عسل نیز شکر یارانهای اختصاص دهند تا در فصل زاد و ولد و برای زمستانگذرانی در اختیار زنبورداران قرار گیرد و از این طریق تولید این محثول در مهریز روند رو به رشدی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات