• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99042518424
  • منبع : باشگاه دانشجویان

روایت‌های ایام قرنطینه

 روایت‌های ایام قرنطینه

واحد انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، در مدرسه تابستانی علوم انسانی و هنر "دوره مجازی روایت های ایام قرنطینه" را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، کروناویروس یک بیماری همه‌گیر صرف نبود،بلکه فرصتی برای شناخت ضعف‌های سیستم آموزش هم بود باتوجه ‌به عدم‌تازگی بحث آموزش‌مجازی در ایران، برای اغلب اساتید تجربه‌های تازه و خوبی بود و فرصت مغتنمی فراهم شد تا استاد و دانشجو با آموزش‌مجازی بیشتر آشنا شوند و آموزش‌مجازی را نه به عنوان بستر بلکه به عنوان مجموعه ای از امکان‌ها نگاه کنند که بخشی از آن امکانات مسیری را برای معرفی و انتشار دستاوردهای تازه‌ی علوم بالاخص علوم‌انسانی  ایجاد می‌کند.

در علوم‌انسانی ابتدا چرخش زبانی بعد چرخش‌فرهنگی و در انتها چرخش‌های روش شناختی راه تازه‌ای را در علوم باز کرد و این راه از طریق ایجاد رشته‌ها و طرح دروس میان رشته‌ای همچون مطالعات فرهنگی ،مطالعات زنان ،مطالعات موسیقی ،مطالعات هنر ،مطالعات جهان ،مطالعات منطقه‌ای و غیره پدید آمدند.به طورکلی سویه‌هایی ادبی و هنری در علوم‌انسانی در روش‌شناسی هم‌چون روایت‌پژوهشی (تاریخ‌نگاری شفاهی ،خودزندگی‌نامه‌نگاری ،خودمردم‌نگاری ،تاریخ‌زندگی) و حتی در قالب‌های تازه‌ ارائه‌ای محتوا چون جستارنویسی ،فیلم و عکس‌مستند، متجلی است.

بنابراین روایت‌شناسی و روایت‌پژوهشی حوزه‌هایی هستند که توان تاثیر و مداخله‌گری اصحاب علوم‌انسانی در آثار هنری بالطبع فراگیری و ترویج دستاوردهای علوم‌انسانی را افزایش‌می‌دهد .از طرفی غنای اجتماعی فرهنگی آثار هنری افزایش‌می‌یابد.

 مدرسه تابستانی علوم انسانی و هنردانشگاه علامه طباطبایی برای ترویج قالب‌های جدید پژوهش در قالب موضوعات به روز و مهم جامعه دوره مجازی "روایت های ایام قرنطینه" را دو بخش: نوشتار(نوشته‌ی کوتاه علمی-جستارو...) و تصویر( ساخت مستند اجتماعی)  از ۲۸ تیرماه ساعت ۱۱، تا ۱۰ مرداد ۹۹ ساعت ۱۹، در بستر اینترنت برگزار می کند.

شاهو محمودی(مستندساز)، شیوا علی‌نقیان(پژوهشگر و دکترای انسان شناسی فرهنگی‌ دانشگاه تهران) ، کامران مرادی(پژوهشگر و دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی)شهاب‌الدین ساداتی ،عبدالله کریم‌زاده، جلال فرزانه دهکردی ونازنین قرائی‌نژاد (مدرسان دانشگاه) از جمله مدرسان این دوره مجازی هستند.

همچنین این برنامه با همکاری انجمن علمی-دانشجویی مطالعات فرهنگی،انجمن علمی روابط بین‌الملل ،انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری،انجمن علمی-دانشجویی مشاوره،انجمن علمی-دانشجویی مدیریت صنعتی وانجمن علمی-دانشجویی مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند  به سناسه تلگرامی https://t.me/marathon_atu مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha