• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99042317076
  • خبرنگار : 71641

معاون وزیر اقتصاد به ایسنا اعلام کرد 

افرادی که از اپلیکیشن‌های پرداخت، سهام دولتی خریده‌اند به بانک مراجعه کنند 

افرادی که از اپلیکیشن‌های پرداخت، سهام دولتی خریده‌اند به بانک مراجعه کنند 

باتوجه به اینکه برخی از خریداران سهام دولتی که از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی اقدام به خرید سهام کرده‌اند و با مشکل اضافه برداشت از حساب‌شان مواجه بودند، معاون وزیر اقتصاد در این زمینه با اعلام اینکه اکنون هیچ پول اضافه‌ای نزد صندوق ETF نیست، گفت: افرادی که از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت، سهام دولتی خریده‌اند به بانک مراجعه کنند و پول خود را پس بگیرند. 

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه برای خرید سهام دولتی می‌شود از سه طریق بانک، کارگزاری و اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی اقدام کرد، در خرید اولین سهام، برخی از خریداران با مشکل اضافه برداشت مواجه شدند که معاون وزیر اقتصاد به افرادی که از بانک و کارگزاری سهام دولتی خریداری کرده بودند، گفت که برای برگشت پول‌ به حساب‌شان به بانک و کارگزاری خود مراجعه کنند. 

 اما در این بین، برخی از خریداران سهام دولتی هم هستند که به دلیل شیوع ویروس کرونا و این‌که مراجعه حضوری به بانک‌ها کمتر شود، شرایطی برای آن‌ها فراهم شده بود تا متقاضیان این سهم بتوانند از طریق یکی از اپلیکیشن‌های پرداخت اقدام به خرید کنند که آن‌ها هم مانند سایر خریداران با مشکل اضافه‌برداشت مواجه شدند.

در پی طرح این موضوع، معاون وزیر اقتصاد به ایسنا توضیح داد: اکنون هیچ پول اضافه‌ای از مردم در صندوق ETF وجود ندارد و تمام اضافه برداشت‌ها به بانک‌ها و کارگزاری‌ها برگشت داده شده و از هر فرد در این صندوق تا سقف دو میلیون تومان موجود است.

معمارنژاد اظهار کرد: افرادی که از اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی سهام دولتی خریده‌اند به بانک مراجعه کنند. به عنوان مثال اپلیکیشن "آپ" زیرنظر بانک ملی است و خریداران سهام دولتی برای برگشت پول اضافه خود از این اپلیکیشن باید به این بانک مراجعه کنند. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از آنجاکه هیچ پول اضافه‌ای نزد صندوق نیست، افرادی که همچنان اضافه برداشت از حساب‌شان برای خرید سهام دولتی برنگشته است، می‌توانند از طریق ارتباط با سامانه ارتباطات مردمی وزارت امور اقتصادی و دارایی به نشانی sem.mefa.ir یا تماس با معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی این وزارتخانه (۱۵_۳۹۹۰۲۳۱۴) مشکل خود را حل کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha