• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99041813770
  • خبرنگار : 50034

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان:

۵۰۰ هزار همدانی سهام خود را آزاد کردند

۵۰۰ هزار همدانی سهام خود را آزاد کردند

ایسنا/همدان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان ۳۶ درصد صاحبان سهام عدالت روش مستقیم و مابقی روش غیرمستقیم را انتخاب کردند، گفت: نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر در استان همدان سهام خود را به روش مستقیم آزاد کردند.

ناصر محمودی با اشاره به ارزش ۱۵ میلیون تومانی سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی گفت: افرادی که از روز ۱۵ تا ۲۹ خردادماه امسال نسبت به انتخاب روش مستقیم مدیریت سهام عدالت خود اقدام کرده‌اند، از ۱۵ تیر می‌توانند ۳۰ درصد ارزش سهام خود را از طریق کارگزاری‌های بورسی به فروش برسانند.

وی درباره اینکه سهام عدالت جدید در طرح پیشنهادی مجلس به چه کسانی می‌رسد؟ مطرح کرد: براساس طرح جدید مجلس و در صورت تصویب، ارائه سهام عدالت در قالبی جدید به جاماندگان دارای دعوتنامه، افرادی که در ۱۰ سال اخیر تحت پوشش سازمان‌های حمایتی قرار گرفته اند و سایر دهک‌های کم درآمد تعلق خواهد گرفت.

محمودی بیان کرد: با توجه به اینکه سهام عدالت مرکب از سهام ۳۶ شرکت مهم و بنیادی بازار است بنابراین ارزش دارایی سهام عدالت بالاست و توصیه می‌شود در صورت عدم نیاز از فروش این سهام خودداری کنند و از منافع حاصل از آن استفاده کنند.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت اقتصاد در استان تأکید کرد: صاحبان سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده اند و سهام عدالت خود را قبل از تاریخ ۱۵ خردادماه فروخته اند در صورتی که شماره شبای حساب بانکیشان درست و فعال باشد و تلفن همراه نیز به نام خود فرد باشد، مبلغ سهام فروخته به حسابشان واریز می شود.

وی با بیان اینکه در استان همدان ۳۶ درصد صاحبان سهام عدالت روش مستقیم و مابقی روش غیرمستقیم را انتخاب کردند، گفت: نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر در استان همدان سهام خود را به روش مستقیم آزاد کردند.

به گزارش روابط عمومی امور اقتصادی و دارایی استان همدان، محمودی در پایان از مشخص شدن زمان های بعدی فروش سهام عدالت خبر داد و گفت: دارندگان سهام عدالت، ۳۰ درصد بعدی را در عید غدیرخم و مابقی را در ۲۲ بهمن می توانند بفروشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha