• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99041511035
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مهربانی‌ هلال در مناطق مرزی

مهربانی‌ هلال در مناطق مرزی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از توزیع ۶۳۰ پرس غذای گرم بهداشتی بین نیازمندان سه روستای محروم از شهرستان سربیشه و درمیان خبر داد.

احمد بخشی، امروز یکشنبه 15 تیر بیان کرد: خدمت به خلق تنها در انجام کارهای بزرگ معنی نمی‌شود چراکه می‌توان با گامی بسیار کوچک، خدمات ارزشمندی انجام داد.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: خدمت‌رسانی به اقشار مختلف مردم در راستای ترویج فرهنگ نوع دوستی خدمتی ارزشمند بوده که خیر و سعادت دنیا و آخرت را به دنبال دارد.

بخشی اظهار کرد: با هدف خدمت به نیازمندان، طی دهه کرامت ۶۳۰ پرس غذای گرم بهداشتی بین نیازمندان در سه نقطه از شهرستان سربیشه و درمیان توزیع شد.

وی با بیان اینکه این اقدام توسط یک خیر داوطلب هلال احمر از درمیان انجام شده است، تصریح کرد: به همت این فرد خیرخواه، ۲۵۰ پرس غذای گرم در کلاته بلوچ، ۱۱۰ پرس در روستای جلاران و ۲۷۰ پرس نیز در ماخونیک توزیع شده است.

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: داوطلبان هلال احمر با حضور در صحنه‌های مختلف ثابت کرده‌اند که در خدمت صادقانه به قشر محروم و آسیب‌دیده از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha