• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99041410155
  • خبرنگار : 30054

طرح "پیوند رفاه" از سوی بانک رفاه ارائه شد

طرح "پیوند رفاه" از سوی بانک رفاه ارائه شد

بانک رفاه در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و ترویج سنت حسنه ازدواج طرح "پیوند رفاه" را ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این بانک در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، تسهیل و ترویج سنت حسنه ازدواج، حمایت از تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان داخلی در سال "جهش تولید" و حمایت از جوانان برای تأمین لوازم اولیه زندگی طرح پیوند رفاه را ارائه کرد.

کلیه اشخاص حقیقی متقاضی بهره‌مندی از تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه، پس از ثبت‌نام در سامانه ازدواج بانک مرکزی ج.ا.ا و معرفی آن‌ها از سوی این سامانه به بانک رفاه، می‌توانند از مزایای این طرح که تسهیلات با کارمزد حداقل یک درصد است برخوردار شوند. 

متقاضیان مذکور علاوه بر تسهیلات موصوف، می توانند ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات مرابحه با نرخ ۱۵ درصد (کمتر از نرخ مصوب بانک مرکزی ج.ا.ا) در قالب طرح رفاه کالا مشروط به اینکه ۶۰ درصد حقوق و مزایا کل اقساط تسهیلات دریافتی را پوشش دهد دریافت کنند.

این طرح در مرحله نخست شامل استان‌های کرمان، خراسان‌رضوی، مازندران، خوزستان و آذربایجان‌شرقی است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha