حسین نقاشی در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با رعایت پروتکلهای بهداشتی در راستای مبارزه با ویروس کرونا اظهار کرد: با توجه به فراگیری جهانی بیماری کرونا در طول این چند ماه، به نظر میرسد که دیگر میدانیم تنها عملیاتی که بر این بیماری اثر می گذارد؛ عملیاتهای پیشگیرانه است. از سوی مسئولین بهداشت و سلامت کشور و ستاد کرونا بارها تاکید شده است که فعلا این بیماری درمان قطعی ندارد و تنها از طریق پیشگری میتوان آن را کنترل کرد.
وی ادامه داد: عدم حضور در مجامع عمومی و شلوغ، شستوشوی مکرر دستها، پرهیز از نزدیک شدن به دیگر افراد زیر فاصله 2 متر و زدن ماسک از جمله اقداماتیاست که باید توسط تمام مردم رعایت شود.
این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: با توجه به اینکه مسائل مربوط به کسب و کار و شرایط اقتصادی امکان قرنطینه کامل همچون هفته های اول بروز این بیماری نیست؛ باید این پروتکل ها را رعایت کنیم. مشکلات اقتصادی زیادی به مردم وارد شده و نمیشود همه مردم را قرنطینه کرد. اما از برخی که میتوانند همچنان در خانه باشند، میشود خواهش کرد همچنان در خانه بمانند و از سایرین خواست به پروتکل های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک توجه کنند.
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه امکان قرنطینه کامل مردم به صورت طولانی مدت وجود ندارد و دولت و حکومت چه در ایران و چه سایر نقاط جهان امکان تامین مالی مردم را برای طولانی مدت ندارند، با گسترده شدن مراودات اجتماعی روبهرو هستیم. بی توجهی به چند مورد از پروتکلهای بهداشتی که ذکر کردم باعث میشود تا آمار مرگ و میر در جامعه بیشتر شود. ما به اندازه کافی در جامعه با مشکلات عدیده اجتماعی رو به رو هستیم و آلام زیادی از فشار مسائل اقتصادی و به طبع آن اجتماعی بر اقشار پایین جامعه وارد شده است؛ بنابراین مردم دیگر توان از دست دادن عزیزانشان را ندارند.
نقاشی تاکید کرد: بنابراین برای اینکه بیشاز این رنج عمومی گسترش پیدا نکند و موجب تعلق خاطرها و افسرگی اجتماعی نشود استفاده از ماسک امری واجب و ضروری است . در نظر داشته باشیم این فرلگیری افسردگی و رنج عمومی به مانند هفته های اول شیوع کرونا ضربه عاطفی اجتماعی در بر دارد . استفاده از ماسک تبدیل به یک سبک زندگی شده اما هنوز هم باید از مردم دعوت کنیم که ماسک بزنند ؛ این یک دعوت خیرخواهانه است.
انتهای پیام
نظرات