• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99041409885
  • خبرنگار : 50223

رئیس هیات اسکی استان خبر داد

اسکی تابستانه در قلعه قاش مستان دنا

 اسکی تابستانه در قلعه قاش مستان دنا

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس هیات اسکی کهگیلویه و بویراحمد از اسکی تابستانه در قاش مستان دنا توسط اسکی‌بازان خبره استان خبر داد.

حمید زرافشان با اشاره به برنامه‌هایی که برای توسعه رشته مهیج اسکی در استان پس از انتخاب به عنوان ریاست این هیات دارد، گفت: برنامه های متنوع و متعددی برای اسکی استان در نظر گرفته‌ایم و از این پس خبرهای بیشتری از اسکی کهگیلویه و بویراحمد خواهید شنید و برای تحول در اسکی آمده‌ایم.

وی اظهارکرد: تیمی متشکل از قهرمانان و مربیان ارزشمند به سرپرستی و راهبری غلامرضا حق بین موفق شدند با اسکی به بلندترین قله دنا و بلندترین قله استان قاش مستان به ارتفاع ۴۴۱۲ متر صعود کنند و مسیر یخچال قاش مستان بطول تقریبی ۱۲ کیلومتر را اسکی کنند.

رئیس هیات اسکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این اولین بار است که تیم اسکی در این فصل گرم تابستان در دنای جاودان اسکی می‌کنند.

زرافشان تصریح کرد: تاریخچه صعود با اسکی و اسکی در دنا به سال ۷۸در قله قدویس برمی‌گردد که دو نفر اسکی باز فرانسوی و غلامرضا حق‌بین و حیدر عباسی در برنامه حضور داشتند و اسکی در قاش مستان به سال ۸۱ برمی‌گردد که اسکی بازان حیدر عباسی و غلامرضا حق بین موفق شدند برای اولین بار از گردنه و یخچال قاش مستان فرود بیایند.

وی ادامه داد: فرود با اسکی از قله فنی مورگل به سال ۸۶ باز می‌گردد که عباس بشارتی، علی بشارتی به سرپرستی حق‌بین موفق شدند اولین فرود با اسکی را در مورگل ۴۴۰۰ متری رقم زنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد، رئیس هیات اسکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این صعود و فرود با اسکی در دنا در تاریخ ۵ و ۶ تیرماه جاری انجام شد و افراد شرکت کننده آرش بشارتی قهرمان اسبق اسکی و از اعضا تیم ملی اسکی کشور، آبتین بالش‌زر عضو سابق تیم ملی اسکی کشور در مسابقات آسیایی؛ عباس بشارتی مربی اسکی؛ غلامرضا حق بین نویسنده کتاب دنا مربی درجه یک کوهپیمایی کشور و مربیان با سابقه اسکی و بنیانگذار هیات اسکی استان و رئیس هیات اسبق اسکی و کوهنوردی استان و مصطفی منوچهری و وحید خادمی بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha