• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99041209379
  • منبع : نمایندگی قزوین

نماینده ولی فقیه در قزوین:

اخلاق و ایثار دوران دفاع مقدس یک سبک زندگی قرآنی بود

اخلاق و ایثار دوران دفاع مقدس یک سبک زندگی قرآنی بود

ایسنا/قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: ما در دفاع مقدس شاهد نوعی سبک زندگی قرآنی بودیم، نوع اخلاقیات و روحیات، ایثار و شجاعتی که رزمندگان در جبهه‌ها از خود به یادگار گذاشتند همه نشان دهنده یک سبک زندگی ویژه از دوران دفاع مقدس است.

آیت الله عبدالکریم عابدینی، در جلسه شورای فرهنگ عمومی که ۱۲ تیر برگزار شد، اظهار کرد: شاید نسل امروز درباره جنگ و اتفاقات دهه ۶۰ سوالاتی مطرح کنند، اگر کلمه دفاع مقدس را که در استمرار آن امروز به دفاع از حرم تبدیل شده، بتوانیم برای نسل جوان صادقانه تبیین کنیم آنها درک خواهند کرد که به چه میزان تهاجم فرهنگی دشمن علیه ما فعال است.

امام جمعه قزوین بیان کرد: دست نشانده‌های توطئه امریکایی از ابتدای انقلاب وارد شهرهای ما شده و در فضاهای مختلف نفوذ کرده‌اند، که ما با دفاع مقدس مقابل این تحرکات ایستادیم. در دفاغ از حرم هم در سطوح جهادی مردان جهادگر ما توانستند اقتدار و عزت نظام ما را به جهانیان نشان دهند. 

وی ابراز کرد: توطئه دیگر دشمن در جنگ نرم، اقدام از طریق رسانه‌های استکباری آنهاست که حقایق را وارونه جلوه می‌دهند و به دروغ پردازی و سم پراکنی مشغول می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: ما در دفاع مقدس شاهد نوعی سبک زندگی قرآنی بودیم، تعاملی که رزمندگان با یکدیگر و حتی با اسرای دشمن داشتند، نوع اخلاقیات و روحیات، ایثار و شجاعتی که در جبهه‌ها از خود به یادگار گذاشتند همه نشان دهنده یک سبک زندگی ویژه از دوران دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: البته مقاومت و تحمل شکنجه‌ها و زندان‌ها مجاهدان پیش از پیروزی انقلاب رنگ و بوی قرآنی داشت و شاهد بودیم که هر پیامی که از قرآن مورد توجه ما قرار گرفته برایمان سرافرازی و سربلندی به دنبال داشته است و هرکجا بی توجهی کردیم دچار آسیب شدیم.

آیت الله عابدینی با اشاره به شاخصه‌های سبک زندگی قرآنی عنوان کرد: زندگی فردی و اجتماعی ما باید به گونه‌ای باشد که به جهانیان نشان دهیم ما اهل قرآن و اسلام هستیم و آنها شیرینی رفتارهای نظامات دینی را بچشند و درک کنند.

وی تصریح کرد: برای اینکه ما بتوانیم سبک زندگی خود را قرآنی کنیم باید زندگی خود را به تک تک آیات قرآن عرضه کنیم تا ببینیم چه سنخیتی با پیام‌های قرآنی داریم. اگر ما فکر و عملکرد و رفتار خود را با قرآن نسنجیم اما سبک زندگی قرآنی را به مردم توصیه کنیم دچار نفاق شده.ایم و قرآن ما را لعنت خواهد کرد.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه صداقت اصلی ترین ویژگی اهل ایمان است، تاکید کرد: در آیه ۱۱۹ سوره توبه می‌خوانیم که انبیا و ائمه پیشکسوتان جبهه صداقت و درستی و پیشکسوتان جبهه کفر و نفاق، مستکبران عالم هستند. قرآن کریم به ما می‌گوید جبهه خود را مشخص کنید، یعنی برای داشتن سبک زندگی اسلامی ابتدا باید جبهه خود را مشخص کنید و بدانید طرفدار چه کسانی هستید.

وی گفت: یکی دیگر از پیام‌های قرآنی این است که دنیا محل ولایت شیطان و ولایت کفر است که ما با مشخص کردن جبهه خودمان در یکی از این دو ولایت قرار می‌گیریم. ولایت ایمانی و دینی همان ولایت خدا و پیامبر (ص) و ائمه(ع) است که اگر این ولایت را نپذیریم تحت ولایت اولیای طاغوت هستیم.

آیت الله عابدینی عنوان کرد: با پذیرفتن ولایت خدا تنها یک ولی خواهیم داشت، اما با پذیرفتن ولایت طاغوت چندین ولی خواهیم داشت که باید دنباله روی هرکسی باشیم. اولیای طاغوت فقط به دنبال استثمار ما هستند اما خدای متعال فقط به ما خیر می‌رساند.

وی بیان کرد: در آیات سوره عنکبوت می‌خوانیم که نماز را اقامه کنید، نمازی که اقامه شود صاحبش را از فحشا و منکر دور می‌کند، اقامه شدن نماز به معنای اقامه دین است و همین حرکت مواساتی مردم در کمک به نیازمندان و همچنین حضور فداکارانه و جانانه تیم پزشکی بیمارستان‌ها در مقابله با کرونا همان مصداق اقامه نماز بود.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: فرزندان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس نماز را اقامه کردند که عزت و استقلال اسلام حفظ شد و در دوران دفاع از حرم نیز شهدای مدافع حرم و امثال شهید سلیمانی اقامه کننده نماز بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha