• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99041209228
  • خبرنگار : 50223

معرفی برگزیدگان چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در کهگیلویه و بویراحمد

معرفی برگزیدگان چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد برگزیدگان چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی و محلی معرفی شدند.

اختتامیه نخستین جشنواره رسانه‌ای ابوذر صبح امروز پنجشنبه ۱۲ تیرماه در سالن شهید شوشتری سپاه فتح استان با حضور عزیز فیلی معاون هماهنگی امور عمرانی و احد جمالی معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سردار حمید خرم‌دل فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، سردار حکمتیان فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان، فخرالدین رضایی رئیس بسیج رسانه استان و برخی مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد که برگزیدگان بخشهای مخختلف این جشنواره به شرح زیر است؛

در بخش تیتر:

از میان تیترها ارسالی به جشنواره سه تیتر «ظرفیتی اشتغال‌زا با رنگ و لعاب عاشقانه» در مورد تولید گل رز در استان کهگیلویه و بویراحمد، تهیه شده مرضیه غلامی و منتشر شده از باشگاه خبرنگاران جوان

«مرثیه بر خاک مدفون زیر آب» در مورد احداث سد تنگ سرخ در شهرستان بویراحمد، تهیه شده توسط خانم فاطمه رشیدی از خبرگزاری ایرنا

«آتش تاریخ‌سوز در بلادشاپور» در مورد بافت تاریخی و قدیمی شهر دهدشت، تهیه شده توسط خانم طیبه‌سادات سعادتی‌نیک، از خبرگزاری فارس توسط هیئت داوران به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

۳ تیتر گزارش آقای اسماعیل میری درمورد معرفی جوانان موفق لنده ای در قالب مشاغل آزاد از سایت خبر لنده، گزارش« سیلی سیل»  آقای حمید جهان در مورد سیل و باران‌های امسال از خبرگزاری ایرنا و خبر آقای عیسی فتحی از خبرگزاری ایسنا با تیتر «قهر ۱۴ ساله کهگیلویه و بویراحمدی‌ها با سینما» درمورد سینماهای استان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

در بخش خبر:

خبر خبرگزاری فارس با تیتر «کلبه فرسوده‌ای به‌نام دبستان/ رنج بچه‌های قنات از راهی که طی می‌کنند» در مورد کمبود فضاهای آموزشی در استان را به عنوان رتبه اول از نسیم راوند، خبر خبرگزاری فارس با تیتر «پاسخ ضرغامی به ادعای گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار/ خواب‌زده را نمی‌توان بیدار کرد» درمورد جواب عزت‌الله ضرغامی، رئیس اسبق صدا و سیما به ادعای مطرح توسط رئیس جمهور را به عنوان رتبه دوم انتخاب کردند.

همچنین هیئت داوران سایت محلی صبح زاگرس و نمایندگی خبرگزاری ایسنا در کهگیلویه و بویراحمد را به دلیل پوشش متنوع اخبار شایسته تقدیر دانستند.

در بخش گزارش:

هیئت داوران از میان آثار ارسالی به جشنواره گزارش «تاراج اقتصاد ملی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد» در مورد قاچاقچیان کالا یا همان خودروهای معروف به شوتی، تهیه شده توسط آقای مسعود علیزاده و خانم فاطمه رشیدی و منتشر شده در خبرگزاری ایرنا را به عنوان رتبه اول، گزارش آیین‌های سنتی محرم در کهگیلویه و بویراحمد؛ «از نوای جانسوز شروه خوانی زنان تا حلیم پزی» تهیه شده توسط حمید جهان و منتشر شده در خبرگزاری ایرنا را به عنوان رتبه دوم و گزارش «تاکتیک جذب جوانان از تکنیکی‌ترین امام جمعه ایران» درمورد حجت الاسلام علی وحدانی‌فر، امام جمعه بخش کبگیان شهرستان بویراحمد تهیه شده توسط آقای داریوش بهنیا و منتشر شده در خبرگزاری فارس را به عنوان رتبه سوم انتخاب کردند.

در بخش گفت و گو:

از میان آثار ارسالی در این بخش هئیت داوران، گفت‌وگوی خانم فاطمه رشیدی با خانم الهام حسینی موردراز، مدرس دانشگاه گردشگری و کارشناس‌ارشد فرش و با تیتر «رنگ و رج در گذر زمان» منتشر شده در خبرگزاری ایرنا را به عنوان رتبه اول، گفت‌وگوی مرضیه جوشن با مریم گشتاسبی همسر شهید یارمحمد کشاورز با تیتر «روایت تسنیم از سختی‌ها و رنج‌های یک همسر شهید؛ زنی که هم پدر بود و هم مادر» را به عنوان رتبه دوم و گفت و گوی پیمان فرامرزی با مژگان منصوری مدیرعامل آب معدنی ساتراپ با عنوان پای «درد و دل های یک بانوی صنعتگر؛ ۵۰۰ میلیون وام گرفتم، ۱.۵ میلیارد پس دادم» را به عنوان رتبه سوم انتخاب کردند. 

در بخش یادداشت و مقاله:

از میان آثار ارسالی به جشواره، هئیت داوران آقای سعید آتشبار را به خاطر دو یادداشت و سرمقاله «حکمرانی مختار، امتداد عدالتخواهی ابوذر» و «دیشموک و آسیبی فراتر از متن» حائز رتبه اول دانست و رتبه دوم در این بخش را به خانم رفعت کاظمی برای «یادداشت جنگی که بود، جنگی که هست!» اختصاص داد. همچنین هئیت دوارن در این بخش اثری را حائز رتبه سوم ندانستند.

در بخش عکس و موشن‌گرافیک:

هئیت داواران از میان آثار ارسالی به این جشنواره در بخش ویژه با موضوع «گام دوم انقلاب اسلامی» هیچ‌کدام از آثار را حائز رتبه ندانست.

گفتنی است که چهارمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان کهگیلویه و بویراحمد از اول آذر ۹۸ آغاز شد و خبرنگاران مطبوعات، خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری استان فرصت داشتند تا پایان آذر حداکثر تعداد ۵ اثر برگزیده خود را در بخش‌های خبر، یادداشت، گزارش، مصاحبه و تیتر به دبیرخانه تحویل دهند، در مجموع ۲۰۰ اثر به این جشنواره ارسال شد که توسط سه تن از فعالین رسانه هم استانی ساکن تهران که دارای تجربه و مدرک تخصصی روزنامه نگاری و رسانه دارند داوری و آثار برگزیده مشخص شد که از نفرات برتر در بخش‌های مختلف با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha