• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99041007806
  • منبع : نمایندگی سمنان

عدم استقبال برخی رسته‌های شغلی آسیب‌دیده از کرونا از تسهیلات دولتی

عدم استقبال برخی رسته‌های شغلی آسیب‌دیده از کرونا از تسهیلات دولتی

ایسنا/سمنان سرپرست معاونت اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به عدم استقبال برخی رسته‌ها شغلی آسیب‌دیده از کرونا از تسهیلات، بر ضرورت اطلاع‌رسانی بیشتر به صنوف استان تاکید کرد و گفت: اعتبارات در نظر گرفته شده به منظور تقویت و حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا، یک فرصت و امتیاز برای اشتغال در استان است و باید مورد توجه قرار گیرد.

حبیب‌الله خجسته پور 10 تیرماه،‌ در جلسه کارگروه اشتغال استان با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی و خدماتی در کشور و استان از شیوع بیماری کرونا آسیب دیدند، اظهار کرد: اعتبارات در نظر گرفته شده به منظور حمایت از مشاغل آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا در قالب تسهیلات، یک فرصت و امتیاز مطلوب برای تقویت، حمایت و تثبیت اشتغال در استان است و این سیاست در شرایط فعلی که کروناویروس به بخش اقتصاد و تولید آسیب زده باید با جدیت دنبال شود.

وی ادامه داد: بر اساس بررسی که در ستاد ملی و کارگروه اقتصادی ذیل آن به ریاست دکر نهاوندیان صورت گرفت، رسته های شغلی با بیشترین آسیب شناسایی و معرفی شدند و این تسهیلات نیز برای حمایت از آنها در نظر گرفته شد.

معاون استاندار سمنان با اشاره به عدم استقبال صاحبان برخی مشاغل از تسهیلات دولت در این بخش گفت: اطلاع رسانی خوبی در خصوص این تسهیلات در سطح استان انجام گرفته اما با توجه به اینکه با عدم استقبال برخی رسته‌ها مواجه شدیم، نیاز است تا دستگاه های عضو متولی هر رسته، اطلاع رسانی به صنوف را در دستور کار قرار دهند .

دکتر خجسته‌پور گفت: عدم استقبال رسته های شغلی استان برای دریافت این تسهیلات، به عنوان کوتاهی دستگاه متولی در این حوزه نظر گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات حمایتی برای مشاغل آسیب دیده از کرونا، با محدودیت‌های پرداخت تسهیلات عادی مواجه نیستیم، تاکید کرد: بانک‌های عامل باید در پرداخت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا تعجیل کرده و تسریع و تسهیل در امور را در دستور کار قرار دهند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال ، درصد تعهد اشتغال در نظر گرفته شده برای استان به دلیل  شیوع کرونا، نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کاهش داشته است، افزود: فرمانداران توجه جدی به این‌ مهم ‌را با فعال کردن کارگروه اشتغال شهرستان ها در دستور کار قرار دهند تا در ماه‌های آتی شاهد رشد درصد تحقق تعهد اشتغال در استان باشیم .

این مدیر ارشد اجرایی از دستگاه های اجرایی استان خواست ضمن ارائه تعهد اشتغال واقع بینانه، در راستای تحقق تعهد مورد نظر تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته، ۱۰۰ درصد تعهد اشتغال در نظر گرفته شده برای استان محقق شد، اظهار کرد: بر اساس آمار و گزارشات موجود، استان سمنان طی ۱۰ سال اخیر، جز ۳ استان دارای کمترین نرخ بیکاری در کشور بوده است لذا به منظور حفظ این‌ جایگاه و کسب رتبه اول باید همت و تلاشی مضاعف در دستور کارتمامی اعضای کارگروه و سایر دستگاه های اجرایی استان قرار گیرد.

خجسته پور گفت: طی سال‌های گذشته در نامگذاری های سال ها، مقام معظم رهبری در بحث حمایت از تولید داخلی تاکید ویژه‌ای داشته اند که باید تلاش کنیم تا تمام موارد، اقدامات و برنامه ریزی‌ها تحت عنوان شعار سال، در نهایت منجر به ایجاد اشتغال شود.

وی اضافه کرد:تحقق رونق تولید ، استقبال مردم از کالای ایرانی ، مقابله با قاچاق کالا و...همه و همه مستلزم تقویت اشتغال و استفاده از ظرفیت نیروی انسانی توانمند در استان و کشور است.

معاون استاندار سمنان با اشاره به برنامه‌های ویژه استان برای تنها شهرستان کمتر برخوردار استان تاکید کرد: باید جذب کامل تسهیلات مشاغل خانگی در شهرستان میامی که به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان هدف در سطح کشور تعیین شده، با جدیت بیشتر پیگیری و دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: بسیاری از پیگیری های استانی استاندار سمنان در موارد اقتصادی،‌ عمرانی، سیاسی، اجتماعی و سایر موارد، دارای بازخورد و نتایج ملی است.

وی گفت: بسیار ی از موارد و مباحث کاری استان در حوزه های اقتصادی، عمرانی، سیاسی، اجتماعی و سایر موارد که به صورت مستمر و روزانه از سوی استاندار سمنان پیگیری می شود، به صورت پیشنهاد به مقامات کشوری ارائه و مورد تایید قرار گرفته و اجرایی می شود و از این رو این پیشنهادات در سطح کشور دارای بازخورد و نتایج ملی است.

وی ادامه داد: در بحث کرونا و اقدامات مرتبط با آن، موارد و مسائل بهداشتی درمانی اتباع در استان مورد توجه و پیگیری استاندار سمنان قرار داشت که پیشنهاد ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان به اتباع در ستاد ملی کرونا از سوی استاندار سمنان به ریاست محترم ‌جمهوری پیشنهاد و مورد موافقت قرار گرفت و در سطح استانی و ملی این ‌پیشنهاد دارای بازخورد و نتایج بسیار خوبی بود.

خجسته پور ادامه داد: در بحث تسهیلات در نظر گرفته شده حمایتی در بحث کرونا برای مشاغل با مهلت زمانی تا پایان خرداد نیز یکی دیگر از مسائلی بود که پیشنهاد افزایش مدت زمان‌ این مصوبه توسط استاندار سمنان به کارگروه اقتصادی ذیل ستاد ملی کرونا ارائه و مورد موافقت ستاد ملی کرونا قرار گرفت و با تصویب این موضوع سایر استان ها نیز از نتایج مطلوب و مثبت این پیشنهاد منتفع شدند.

وی با بیان اینکه توجه استاندار سمنان به مسائل و موارد اجتماعی نیز همواره به صورت ویژه در دستور کار قرار داشته است، اظهار کرد: بحث ایتام و طرح شتابا، شبکه توانمند سازی ایتام در بورس، یکی دیگر از این مواردی است که از سوی استاندار سمنان در استان پیگیری و موارد و مباحث اولیه آن انجام شد و طرح تدوین شده "شتابا" به صورت پیشنهاد به شخص دکتر جهانگیری، معاون اول ریاست جمهوری ارائه و مورد موافقت قرار گرفت.

وی اضافه کرد: پیشنهاد استانی استاندار سمنان با عنوان طرح "شتابا ویژه حمایت از ایتام" ، طی جلسه ای که با ریاست کمیته امداد کشور برگزار شد، در آینده به عنوان یک طرح‌ ملی و کشوری و به صورت پایلوت در استان سمنان اجرا می شود.

خجسته پور همچنین گفت: افزایش چتر حمایتی مشاغل آسیب دیده از کرونا و پوشش رسته هایی که در حلقه های بعدی آسیب از این بیماری قرار دارند نیز می تواند به صورت پیشنهاد به مقامات کشوری طی مکاتباتی ارائه شود تا در صورت پایین بودن استقبال از سوی رسته های شغلی اولیه در استان، بتوانیم با استفاده از این‌ اعتبارات، تسهیلات حمایتی به منظور تقویت سایر رسته های شغلی کمتر آسیب دیده از این بیماری در استان را به متقاضیان پرداخت کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تاکید بر اینکه سوابق خوبی در ارائه پیشنهادات و مکاتبات با مقامات کشوری و حصول نتیجه و بازخورد خوب در حل مسائل استان و حتی کشور وجود دارد: گفت: مدیران استان پیشنهادات، نظرات و ایده های خود را انتقال دهند چرا که امکان دارد این‌ پیشنهادات نیز مانند سایر موارد به نتیجه ملی و کشوری بیانجامد.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۱۰ ۱۷:۲۴

بله تسهیلات عالی برای یه مرکز اموزش 16 میلیون ماهانه 800دوساله الان که مراکز بسته است اجاره مکانمون و هم نمیتونیم بدیم این وام به چه دردی میخوره اون هم این مبلغ بیشتر همکارهای ما نگرفتند ...