• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99041007594

معاون فرهنگی شهرداری شیراز:

بهترین راهکار مبارزه با اعتیاد فعالیت اجتماعی بازدارنده است

بهترین راهکار مبارزه با اعتیاد فعالیت اجتماعی بازدارنده است
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس معاون فرهنگی شهرداری شیراز گفت: مشارکت عمومی بر مبنای فرهنگ اجتماعی بازدارنده، از بهترین شیوه‌های پیشگیری و مبارزه با اعتیاد است.

مرتضی جعفری سه شنبه 10 تیر در بازدید از مجموعه کارآفرینی بازیافت که به همت بهبودیافتگان از مواد مخدر راه‌اندازی شده است، گفت: توانمندسازی و مهارت‌آموزی به بهبودیافتگان مواد مخدر دعوت آن‌ها به زندگی دوباره و جلوگیرنده از دچار شدن مجدد آن‌ها به دام اعتیاد است.

وی با بیان اینکه کاهش آسیب‌های برآمده از اعتیاد به برنامه‌ریزی و هم‌افزایی همه نهادها و به‌ویژه گروه‌های مردمی نیاز دارد، افزود: حضور فعالانه مردم و اراده قوی درمان‌یافتگان اعتیاد در این زمینه الگویی اثربخش برای افراد درگیر با این معضل به‌شمار می‌رود؛ افزون بر این به مسئولان یادآوری می‌کند که تلاش در حوزه اشتغال به تضمین سلامت روحی و روانی شهروندان می‌انجامد و هزینه‌های جامعه را برای بهبود آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌دهد.

جعفری همچنین بر ضرورت توسعه امکانات زیرساختی، مهارت‌آموزی، ایجاد روحیه پذیرش در جامعه و باز پروری فردی و اجتماعی افراد آسیب دیده پس از رهایی از اعتیاد تاکید کرد.

معاون فرهنگی شهرداری شیراز، آموزش را از مهم‌ترین اصول در بهبود عملکرد افراد پس از ترک دانست و گفت: آنچه اهمیت دارد، مراقبت‌های پس از درمان اعتیاد است و در این زمینه شاید باید بیش از ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد به ایجاد تسهیلات برای افراد پس از ترک اندیشید.

وی با بیان اینکه بسیاری از برنامه‌های اجتماعی مجموعه شهرداری به حل معضلات شهری به صورت زیرساختی می پردازد، گفت: این برنامه ها که بر محور مشارکت مردم در قالب سازمان های مردم نهاد انجام می‌شود، امسال بسیار جدی‌تر پیگیری می‌شود؛ چراکه طرحی با موضوع تسهیل‌گری اقتصادی برای خانواده‌های درگیر اعتیاد در دست اجراست.

جعفری اضافه کرد: شهرداری شیراز در راستای شعار شهر انسان محور با همکاری و همراهی کارآفرینان و سمن‌های فعال در این زمینه تلاش می‌کند که امکان فعالیت گروه‌های آسیب‌پذیر فراهم شود.

 رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به پروژه‌های کارآفرینی اجتماعی، گفت: طرح‌های کارآفرینی اجتماعی با هدف تسهیل گری اقتصادی در محلات آسیب خیز به مثابه راهگشای برخی معضلات ناشی از اعتیاد با همکاری گروه‌های هدف، سمن‌ها و کارآفرینان پیگیری می‌شود.

جعفری گفت: در این خصوص شهرداری شیراز تاکنون کارآفرینانی را شناسایی کرده است که خود به نوعی از اقشار آسیب دیده و در معرض آسیب بوده‌اند و با اراده و پشتکار توانستند از پس این مشکلات بر آیند و با ایجاد کسب و کارهایی مشکل اقتصادی و در پی آن معیشتی خود و هم‌نوعان را حل کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha