• شنبه / ۷ تیر ۱۳۹۹ / ۰۱:۱۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99040604395
  • خبرنگار : 71600

اقتصاد آمریکا در بدترین وضعیت ۱۲ سال اخیر

اقتصاد آمریکا در بدترین وضعیت ۱۲ سال اخیر

رشد اقتصادی فصلی آمریکا به پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۰۸ رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت بازرگانی آمریکا آمار رشد نهایی سه ماهه نخست امسال را اعلام کرد که بر این اساس نرخ رشد اقتصادی این کشور منفی پنج درصد اندازه گیری شده که این رقم ۷.۱ درصد کمتر از رشد سه ماهه قبل و ۰.۲ درصد کمتر از نرخ رشد پیش بینی شده قبلی بوده است.

این رشد اقتصادی که پایین ترین رشد فصلی از سه ماهه چهارم سال ۲۰۰۸ تاکنون بوده است، احتمالا بسیار بهتر از رشد سه ماهه دوم سال خواهد بود؛ چرا که تنها دو هفته از تعطیلی های سراسری و قرنطینه در این دوره اتفاق افتاده و اقتصاددانان انتظار دارند رشد اقتصادی در سه ماهه دوم که دوره اوج قرنطینه بوده است به منفی ۳۰ درصد برسد. 

دفتر کنترل بودجه کنگره آمریکا پیش بینی کرده است از نیمه دوم امسال عملکرد اقتصادی آمریکا به مدار مثبت بازگردد؛ تا جایی که رشد ۲۱.۵ درصدی در سه ماهه سوم و ۱۰.۴ درصدی در سه ماهه پایانی سال برای این کشور پیش بینی شده است. 

لیدیا بوسور، کارشناس مسائل اقتصادی در موسسه " آکسفورد اکونومیکس" گفت: با تداوم سرعت بالای شیوع کووید-۱۹ در آمریکا، ریسک ها بر سر راه اقتصاد کماکان در سطح بالایی باقی مانده اند. من یادم نیست مشابه چنین شرایطی را قبلا تجربه کرده باشیم و ممکن است این وضعیت برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند. 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده حساب ویژه ای بر روی مسائل اقتصادی باز کرده و وعده داده است اقتصاد این کشور  قوی تر از قبل به دوران شکوفایی خود بازگردد. تا پیش از بحران کرونا اقتصاد آمریکا یازده سال متوالی رشد مثبت را تجربه کرده بود.

متوسط رشد اقتصادی فصلی آمریکا در بازه زمانی ۱۹۴۷ تا ۲۰۱۹ معادل ۳.۲۱ درصد بوده است که بالاترین رشد ثبت شده مربوط به رشد ۱۶.۷ درصدی سه ماهه نخست سال ۱۹۶۷ و کمترین رشد ثبت شده نیز مربوط به سه ماهه نخست سال ۱۹۵۸ با منفی ۱۰ درصد بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۷ ۰۶:۲۳

عوضش آمریکا ارقام و اعداد واقعی تورمشو میگه و مثل بانک مرکزی ایران از نرخ تورم عددسازی نمیکنه

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۷ ۱۲:۵۱

اره حتما همه چیزرو واقعیشو میگه به جان عمو

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۷ ۱۲:۳۶

بجای دنبال عیب دیگران بودن بهتر است اول عیوب خودمان را برطرف کنیم.