• دوشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۹ / ۲۱:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99040201836
  • خبرنگار : 50189

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان:

باید قدر و منزلت کرمان را حفظ کنیم/راه اندازی گذرگاه فرهنگ و هنر در شهر کرمان

باید قدر و منزلت کرمان را حفظ کنیم/راه اندازی گذرگاه فرهنگ و هنر در شهر کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: با همکاری شهرداری کرمان گذر فرهنگ و هنر از میدان ارگ به سمت بازار ایجاد خواهد شد که فرصت مناسبی برای عرضه و معرفی صنایع دستی استان خواهد بود.

"فریدون فعالی" شامگاه دوم تیرماه در حاشیه آئین افتتاحیه نمایشگاه تابستانی صنایع دستی کرمان در هتل پارس با اشاره به جاذبه های گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: به هر بهانه ای باید استان کرمان را به کشور و جهان معرفی کرد.

وی با برشمردن جشنواره های محصولات کشاورزی از جمله جشنواره پسته، انار، گردو و ... در کرمان بیان کرد: استان کرمان ظرفیت های گردشگری زیادی دارد که باید از این فرصت های خدادادی استان در راستای معرفی این ظرفیت ها استفاده کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تاکید کرد: استان کرمان یک استان بی نظیر است، زیرا در هیچ کجای کشور این همه تنوع و جاذبه گردشگری، تاریخی، فرهنگی و صنایع دستی مشاهده نخواهید کرد.

وی با بیان این مطلب که باید زندگی با کرونا را یاد بگیریم، تصریح کرد: اگر اصول و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم نباید نگران کووید ۱۹ بود بنابراین برگزاری چنین نمایشگاهی نباید نگرانی ایجاد کرد.

فعالی از وجود ۷۰ هزار صنعتگر در استان کرمان خبر داد و عنوان کرد: ۶۸ رشته صنایع دستی در استان داریم که برای معرفی آنها باید از مناسبت های گوناگون استفاده کنیم.

وی بیان کرد: با همکاری شهرداری کرمان گذر فرهنگ و هنر از میدان ارگ به سمت بازار ایجاد خواهد شد که فرصت مناسبی برای عرضه و معرفی صنایع دستی استان خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان در پایان با بیان اینکه اتفاقات خوبی در استان کرمان در حال رقم خوردن است خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با اقدامات مناسب قدر و منزلت استان کرمان را حفظ کنیم.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه تابستانی صنایع دستی استان از امروز به مدت ۱۰ روز در هتل پارس کرمان برپا و در این نمایشگاه رشته های هنری همچون پته دوزی، قلم زنی روی مس، زیورآلات قیمتی و نیمه قیمتی، هنرهای چوبی، گلیم بافی و ... به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.

گفتی است شهروندان می توانند با حفظ رعایت پروتکل های بهداشتی هر روز از ساعت ۱۸ تا ۲۳ از این نمایشگاه بازدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha