• یکشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99040100603
  • خبرنگار : 50024

بیشتر معتادها در البرز ۱۵ تا ۶۵ سال سن دارند

بیشتر معتادها در البرز ۱۵ تا ۶۵ سال سن دارند

ایسنا/البرز دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر البرز گفت: شیوع اعتیاد در روستاهای استان نگران کننده نیست و آمار اعتیاد در این مناطق پایین است.

رحمان علیخانی روز یکشنبه یکم تیرماه در نشست مطبوعاتی که به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد با اشاره به رده سنی افرادی که در استان بیشترین آمار اعتیاد را دارند، اظهار کرد: نرخ شیوع اعتیاد در البرز بین ۴.۸ و ۵.۴ درصد متغیر است و بیشتر افرادی که با این بیماری درگیر هستند بین ۱۵ تا ۶۵ سال سن دارند.

وی در پاسخ به خبرنگار ایسنا در خصوص وضعیت شیوع اعتیاد در میان روستاییان استان، توضیح داد: اعتیاد در روستاها بیشتر به شکل سنتی و در سنین بالا رواج دارد و البته در برخی بافت‌های خاص مثل پلنگ آباد و ملک آباد وضعیت تا حدودی فرق دارد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: شیوع اعتیاد در روستاهای استان نگران کننده نیست و آمار اعتیاد در این مناطق پایین است.

این مسئول با اشاره به اینکه برای قاچاقچی و فروشنده مواد مخدر سن مصرف کننده مهم نیست و تنها به سودی که از طریق فروش مواد مخدر به دست می‌آورد فکر می‌کند، افزود: علی رغم۵۵۲۶ انسداد مرزی در کشور، احداث ۱۴۶ کیلومتر دیوار مرزی و ایجاد ۵۷۶ پاسگاه مرزی باز هم سوداگران مواد مخدر یک قدم از ما جلوتر هستند و به شیوه‌های مختلف نسبت به وارد کردن مواد مخدر به کشور اقدام می‌کنند.

وی اضافه کرد: واقعیت این است ما هر چقدر اقدامات مقابله‌ای انجام دهیم و محدودیت در واردات مواد مخدر ایجاد کنیم باز عده‌ای به صورت مویرگی اقدام به پخش این مواد می‌کنند به همین دلیل در کنار اقدامات دولت موضوعی که اهمیت دارد این است که مردم آگاهی خود را نسبت به آسیب های مصرف مواد مخدر افزایش دهند.

علیخانی توضیح داد: نقش خانواده و مدرسه در پیشگیری از افزایش آمار معتادین جامعه غیر قابل انکار است و به همین دلیل هر ساله  برای آموزش و آگاهی سازی در این فضاها اقدامات زیادی صورت می گیرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر البرز با اشاره به برخی طرح هایی که در مدارس برای پیشگیری از افزایش آمار اعتیاد در بین دانش آموزان در حال اجرا است، گفت: در حال حاضر ۲۶۲ مدرسه در استان مجری طرح یاریگران زندگی هستند که این طرح علاوه بر طرح نماد، دانش آموزان را نسبت به آسیب‌های اعتیاد به مواد مخدر آشنا می‌کند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha