به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۷۲۶ دلار و ۶۳ سنت ایستاد.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا تغییری نداشت و ۱۷۳۶ دلار و ۲۰ سنت معامله شد. بهای معاملات این بازار روز گذشته ۹۰ سنت معادل ۰.۰۵ درصد کاهش یافت و در ۱۷۳۵ دلار و ۶۰ سنت بسته شده بود.
ایلیا اسپیواک، استراتژیست ارزی دیلی فارکس در این باره گفت: در حال حاضر عامل تاثیرگذاری روی قیمت طلا مشاهده نمیشود. از یک سو ارزش دلار آمریکا به دلیل اظهارات اخیر مقامات بانک مرکزی آمریکا قویتر شده است و از سوی دیگر فقدان اقدامات محرک مالی بیشتر روی جو بازار تاثیر منفی گذاشته و باعث کاهش بازده اوراق قرضه شده است. این عوامل متضاد باعث شده اند طلا در یک محدوده بماند.
تقاضا برای خرید دلار به عنوان دارایی امن، جذابیت طلا را کمتر کرده و شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب پرقدرت مانده است.
جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه اظهار کرد که اقتصاد آمریکا در حال احیا از بدترین مقطع بحران شیوع ویروس کرونا است اما با توجه به بیکاری ۲۵ میلیون آمریکایی و ادامه پاندمی، به کمک نیاز دارد.
وضع محدودیتهای سفر در پکن برای متوقف کردن شیوع موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا و افزایش موارد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در چندین ایالت آمریکایی، اعتمادها به احیای اقتصاد جهانی را تضعیف کرد و باعث سقوط بازارهای مالی و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا شد.
بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی انگلیس قرار است افزایش ۱۰۰ میلیارد پوندی (۱۲۵ میلیارد دلار) برنامه خرید اوراق قرضه را در نشست سیاست پولی خود اعلام کند.
در بخش تکنیکال، وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز اظهار کرد هر اونس طلا در محدوده ۱۷۰۸ تا ۱۷۳۰ دلار خنثی مانده است و اگر از این محدوده خارج شود، جهت حرکت مشخصی پیدا خواهد کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۹ درصد افزایش، به ۱۹۳۹ دلار و ۳۹ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد کاهش، ۸۱۴ دلار و چهار سنت معامله شد. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، به ۱۷ دلار و ۴۶ سنت رسید.
انتهای پیام
نظرات