• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۱:۱۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99032717944
  • خبرنگار : 50224

تشریح عملکرد جهاد کشاورزی کهگیلویه طی یک سال اخیر

تشریح عملکرد جهاد کشاورزی کهگیلویه طی یک سال اخیر

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد عملکرد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه در یک سال گذشته تشریح شد.

"علیرضا نیکویی زاده" در سالروز تاسیس جهاد سازندگی به فرمان امام خمینی و با تبریک هفته جهاد کشاورزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جهاد کشاورزی این شهرستان در یک سال اخیر بیش از ۲۵ طرح در زمینه احداث کانال جاده و پل بین مزارع اجرا کرد که بسیاری از آن‌ها ایجاد و مابقی نیز تا تیرماه سال جاری به بهره برداری می رسد. 

وی با قدردانی از حمایت رئیس سازمان جهاد کشاورزی  معاونین و مجموعه ستادی سازمان و فرماندار شهرستان گفت: نگاه جهاد کشاورزی توجه ویژه به تمامی مناطق به ویژه مناطق کم برخوردار است به طوری که در دورترین نقاط مثل آجم، لیراب و رودریش  هم اکنون احداث کانال آبرسانی و جاده بین مزارع در اولویت کاری قرار دارد. 

نیکویی‌زاده افزود: اعتبار طرح‌های آبرسانی و جاده بین مزارع ۴۵ میلیارد ریال بوده است. 

رییس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه، آموزش کارکنان جهت افزایش توانمندی و آموزش‌های مهارتی ویژه ۳ هزار نفر در روستا و ۵۶۲ هزارنفر آموزش‌های کمتر از یک روز و انفرادی را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان نمود. 

وی ادامه داد: بنابر تاکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در جهت‌ حمایت از اشتغال بانوان، ۲ سایت باغچه های خانگی ویژه زنان روستایی و تولید محصولات سالم با ارائه نهادهای رایگان، توزیع ۱۵۰ کیلو بذر قارچ رایگان و واگذاری دو دستگاه جوجه کشی جهت اشتغال زایی به زنان روستایی اقدام شد. 

 رئیس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه بیان کرد: بزودی طرح پرواربندی بره ۵۰۰ راسی افتتاح و طرح ۲۰۰ قطعه شترمرغ نیز در مرحله بهره‌برداری است. 

وی حمایت از زنبورداران و دامداران را نیز گام دیگر این مدیریت خواند و تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰ تن شکر بین زنبورداران و ۸۰۰ تن سبوس بین دامداران توزیع شد. 

نیکویی زاده به میزان تولید گوشت در کهگیلویه پرداخت و افزود: میزان تولید گوشت مرغ و همچنین تخم‌مرغ به ترتیب ۳۲۹۵ و ۵۴۰ تن بوده است. 

وی گفت: میزان تولید گوشت بلدرچین بیش از ۷تن، گوشت بوقلمون نیز ۱۱۲ تن و گوشت و شترمرغ ۷.۵تن می باشد که رشد چشمگیری داشته است.

 وی با بیان اینکه ۱۵۰۰ تن انواع بذر اصلاح شده میان کشاورزان توزیع شده خاطرنشان کرد: بیش از ۱۳۵هزار کیسه انواع کود شیمیایی نیز جهت استفاده درمزارع و باغات دراختیار کشاورزان قرار گرفت. 

رئیس اداره جهادکشاورزی کهگیلویه تصریح کرد: با کاشت کلزا در بیش از ۳۰۰ هکتار و برداشت ۵۰۰ تن از این مزارع و خرید تضمینی آن از سوی دولت به رکورد تازه‌ای دست یافتیم و خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان نیز تا امروز ۲۳ هزار تن بوده که پیش‌بینی می‌کنیم این رقم به ۲۵ هزار تن افزایش یابد. 

وی اجرای طرح های pvs برای معرفی ارقام جدید کلزا جو و گندم را ۱۳ مورد عنوان کرد و گفت در بیش از ۷۰۰
 هکتار انواع حبوبات و صیفی جات کاشت شد که ۲۵ هزار تن محصول از این مزارع به دست آمد.

 نیکویی زاده تشکیل ستاد مبارزه با ملخ صحرایی، کنترل و پایش در مناطقی که احتمال سرایت این آفت وجود داشته و اجرای پروژه ردیابی و کنترل آفات و بیماری های قرنطینه‌ای نظیر مگس میوه مدیترانه باکتریایی و شانکر باکتریایی درسطح ۵۰۰ هکتار با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیون ریال، مبارزه بیولوژیکی با آفت شپشک اردالود مرکبات با رهاسازی کفش دوزک کریپتولوموس در سطح ۵۰ هکتار از باغات کهگیلویه را از جمله عملکرد این مدیریت در حوزه حفظ نباتات و مبارزه با بیماریها عنوان کرد. 

وی افزود: ۴ گلخانه مقیاس کوچک اجرا شده و به زودی نیز ۴ گلخانه دیگر به مرحله اجرا خواهد رسید. 

به گزارش ایسنا، نیکویی زاده ادامه داد: خزانه گیری و شخم اولیه اراضی برنج کاری درسطح ۴۰۰ هکتار انجام شده و محصولات علوفه ای ازقبیل ذرت و یونجه نیز در سطح ۶۰۰ هکتار کشت گردید.

وی گفت: گازرسانی به مراکز دیشموک، قلعه رئیسی و جاورده با اعتبار ۴۰۰ میلیون ریال نیز اقدام دیگری بوده است که در یک سال گذشته اتفاق افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha