• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 99032717494
  • منبع : نمایندگی دانشگاه تهران

غریب‌پور خبر داد

تعریف 6 پروژه تخصصی با جهاددانشگاهی

تعریف 6 پروژه تخصصی با جهاددانشگاهی
عکس آرشیوی است

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه محققان دانشگاهی در کنار بخش خصوصی باید همگام با بخش صنعت باشند، گفت: ایمیدرو 6 پروژه تخصصی با جهاددانشگاهی و 30 پروژه را با دانشگاه تعریف کرده است.

به گزارش ایسنا، دکتر خداداد غریب پور در آیین رونمایی از پروژه چرخ مسی(مس کروک زیرکونیوم) که صبح امروز (سه‌شنبه، 27 خرداد) با حضور دکتر طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر محمود نیلی احمدآبادی (رئیس دانشگاه تهران)، دکتر سید علی طباطبایی (رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران) و شماری دیگر از مسئولان در محل مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی، اظهار کرد: ایمیدرو کوشید تا تحقیقات مسأله محور و نیاز محور شود.

وی این محصول (چرخ مسی) را نتیجه همکاری با بخش خصوصی برشمرد و افزود: ما برای سالها وارد کننده تجهیزات، مواد اولیه ماشین آلات و دانش فنی بودیم حال آنکه باید از جایی آن را آغاز می کردیم.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه در سال گذشته در بودجه پژوهشی 30 درصد رشد و در بخش آموزشی بودجه رشد دو برابری داشته است، خاطرنشان کرد: جهش و رونق تولید، اشتغال، افزایش تولید ناخالص داخلی همگی معطوف به این است که خود آفریننده باشیم و باید نیاز خود را در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی برطرف کنیم.

غریب پور با بیان اینکه نباید دانش به تنهایی در اختیار و انحصار کشوری خاص باشد، گفت: برای موفقیت در این حوزه به خواست و اراده مشترک نیاز است و رسیدن به همدلی و همزبانی در این باره کافی است و مسیر را می توان با اراده، پشتکار و مداومت طی کرد.

وی با بیان اینکه ایمیدرو به عنوان سازمان توسعه همواره در کنار دانشگاه‌هاست، یادآور شد: این همکاری را به فال نیک میگیریم و می کوشیم همواره در این زمینه پیشتاز باشیم.

به گزارش ایسنا، چرخ مسی، کریستالیزاتور خط ریخته‌گری پیوسته مس است که به عنوان خط پراپرزی (properzi)  در صنعت شناخته شده است.

برای تولید این چرخ باید مراحل ریختگی، فورج گرم، رینگ رولینگ، فورج سرد، عملیات حرارتی و ماشین کاری طی ‌شود. چون جنس چرخ از آلیاژ مس کروم زیرکونیم است مراحل تولید آن پیچیده است.

قیمت جهانی این چرخ مسی حدود 10 هزار یورو تخمین زده می‌شود که تولید آن در کشور با ارزش افزوده 10 برابری طی 7 ماه انجام شد که به اعتقاد کارشناسان این می‌تواند سرآغازی برای تولید تکنولوژی‌های بعدی با همکاری و مشارکت جهاد دانشگاهی و بخش خصوصی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha