به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۲۰ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۳۹ دلار و ۵۲ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز دوشنبه با ۲.۶ درصد افزایش بسته شده بود.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۱ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش، به ۳۶ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته ۲.۴ درصد افزایش داشت.
موارد ابتلا به ویروس کرونا در جهان روز دوشنبه از مرز هشت میلیون نفر عبور کرد. موارد جدید ابتلا به کرونا در آمریکای جنوبی افزایش یافت در حالی که آمریکا و چین هم با موج جدید ابتلا به ویروس کرونا روبرو شده اند. اما برخی از ناظران بازار بر این باورند که بازگشت به قرنطینه سخت گیرانه ای که در ابتدای سال برقرار شده بود، وجود نخواهد داشت.
به گفته تحلیلگران، امید به کاهش تولید از سوی تولیدکنندگان بزرگ مانع کاهش شدید قیمتها شده است.
قیمتهای نفت روز دوشنبه پس از این افزایش یافت که سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی ابراز امیدواری کرد آن دسته از تولیدکنندگان در گروه اوپک پلاس که در عمل به تعهداتشان ضعیف بودند به جبران خواهند پرداخت.
اوپک، روسیه و سایر کشورهایی که گروه اوپک پلاس را تشکیل میدهند، شنبه گذشته با تمدید یک ماهه کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز معادل حدود ۱۰ درصد از عرضه جهانی پیش از شیوع ویروس کرونا موافقت کردند. این توافق که از اول ماه مه به اجرا درآمد، کمک کرد قیمتهای نفت نسبت به رکورد پایینی که در آوریل به ثبت رساندند، دو برابر افزایش پیدا کنند.
بر اساس گزارش رویترز، تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا هم در بحبوجه فروپاشی تقاضا برای نفت، حفاری را کاهش داده اند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد که تولید هفت منطقه نفت شیل آمریکا تا ژوییه به ۷.۶۳ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا خواهد کرد که پایینترین میزان در دو سال گذشته است.
طبق آمار شرکت بیکرهیوز، شرکتهای حفاری آمریکایی هفته گذشته شمار دکلهای حفاری نفت را به پایین ۲۰۰ حلقه کاهش دادند که پایینترین میزان از ژوئن سال ۲۰۰۹ است.
انتهای پیام
نظرات