• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99032617040
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه شریف در نشست با معاون اول رییس جمهور تشریح کرد

از راه‌اندازی سامانه تشخیص بیماری با هوش مصنوعی تا تولید اپلیکیشن ماسک

از راه‌اندازی سامانه تشخیص بیماری با هوش مصنوعی تا تولید اپلیکیشن ماسک
عکس تزیینی است

رئیس دانشگاه صنعتی شریف راه‌اندازی سامانه تشخیص بیماری با استفاده از هوش مصنوعی و تولید اپلیکیشن ماسک را از مهم‌ترین اقدامات این دانشگاه در شرایط کرونایی کشور دانست.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی فیروزآباد در نشست مدیران ارشد وزارت علوم با معاون اول رئیس جمهور  که صبح امروز  در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به قدمت بیست ساله مراکز فناوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف شامل مرکز کارآفرینی، مرکز رشد، صندوق پژوهش و فناوری، مجتمع خدمات فناوری، شتاب‌دهنده شریف، مدرسه اشتغال شریف، پارک علم و فناوری و ناحیه نوآوری شریف اظهار کرد: هم اکنون بیش از ۵۰۰ واحد فناور در ناحیه نوآوری شریف فعال بوده و سه هزار شاغل نیز در این ناحیه مشغول به کار هستند. ۷ صندوق و سرمایه‌گذار خطرپذیر، ۶ مرکز نوآوری، ۱۰ مرکز رشد و شتابدهنده، دو فضای کار اشتراکی و ۹۸ شرکت عضو از جمله دیگر بخش‌های ناحیه نوآوری شریف هستند.

رئیس دانشگاه صنعت شریف در خصوص اقدامات و دستاوردهای این دانشگاه در زمینه مبارزه با بیماری کرونا خاطرنشان کرد: فعالیت‌های این دانشگاه به سه حوزه هوش مصنوعی و تحلیل داده، تجهیزات کمک تنفسی و مواد و وسایل پیشگیری و ضدعفونی تقسیم می‌شود. در زمینه هوش مصنوعی و تحلیل داده می‌توان به دستاوردهایی همچون سامانه تشخیص بیماری با استفاده از هوش مصنوعی کاری از گروه تحقیقاتی آی‌مد و اپلیکیشن ماسک، پلتفرم جمع‌آوری داده‌های بیماران و مکملی برای فاصله‌گیری اجتماعی، پایش و درمان مبتلایان کاری از دانشکده مهندسی کامپیوتر اشاره کرد.

وی در ادامه افزود: از جمله دستاوردهای دانشگاه صنعتی شریف در بخش تجهیزات کمک تنفسی نیز می‌توان به ساخت دستگاه اکسیژن‌ساز خانگی و ونتیلاتور ارزان قیمت با امکان تولید در مقیاس بالا (۱۰۰ دلار) اشاره کرد. در دیگر حوزه دستاوردهای دوران کرونا در دانشگاه صنعتی شریف یعنی حوزه مواد و وسایل پیشگیری و ضدعفونی نیز شرکتها توانستند به ماسک نقره مای شیلد با قابلیت شستش، پوشش‌های استریل کننده سطوح با ماندگاری بالا، محلول‌های ضدعفونی کننده و تأمین بخش مهمی از نیازهای دانشگاه؛ همچنین به محصولات ضدعفونی کننده حاوی نانوذرات جهت جلوگیری از خشک شدن پوست؛ الکل ضدعفونی کننده دست و محلول و ژل ضدعفونی کننده دست پیدا کرده و به ارائه آن به جامعه بپردازند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فتوحی در پایان سخنان خود در خصوص بسته حمایتی ویژه واحدهای فناور گفت: این بسته حمایتی در دو بخش اقدامات عمومی شامل ایجاد امکان تداوم فعالیت واحدهای فناور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضوابط دورکاری، تسریع و تسهیل در صدور توصیه‌نامه برای واحدهای فناور فعال در حوزه مبارزه با ویروس کرونا و تولید و انتشار مطالب مرتبط و تدارک دوره‌های آموزشی آنلاین و حمایت‌های اختصاصی شامل تخصیص خط اعتباری حمایتی به واحدهای فناور (استارتاپ‌ها و دوره رشد) برای تقویت و آماده‌سازی خود در ارتباط با انجام فعالیت در شرایط بحران، ۳ ماه مهلت در پرداخت اجاره اسفندماه ۹۸ برای شرکت‌های دوره رشد، ۱۰۰ درصد تخفیف اجاره ۲ ماهه اول سال ۹۹ برای شرکت‌های دوره رشد، ۵۰ درصد تخفیف اجاره ۲ ماهه اول سال ۹۹ برای شرکت‌های دوره پسارشد (مجتمع فناوری شماره ۳)، ۳ ماه تمدید مدت استقرار برای شرکت‌های دوره رشد و ۳ ماه تمدید دوره شتابدهی برای استارتاپ‌ها می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha